Institut for digitalisering

Institut for Digitalisering (DIGI) er en af de største af sin slags i Europa. Vores ambitioner er lige store inden for vores forskning og vores uddannelser. Instituttets forskning fokuserer på forskningsområder der er aktuelle, populære, tværfaglige og dynamiske. I øjeblikket fokuserer DIGI på IT Challenges in Mergers and Acquisitions, Internet of Things, Cashless Society, Big Social Data Analysis, Cloud Business, Sharing Economy, Blockchain Technology, and Sports Digitalization.

 

SummerPicture2018

[Fakultetets sommer billede 2018]

For more information please visit the English version of the department's site.

 

VELKOMMEN

Instituttet for Digitalisering forsker i de følgende områder relateret til informations teknologi og informations systemer:

  • Design
  • Implementering
  • Brug og udnyttelse
  • Informationshåndtering

Vi stræber efter et  højt niveau af samarbejde med repræsentanter fra industry og samfund, samt ligeledes at organisere vores forskning til at imødekomme den hurtige udvikling og radikale innovation der er kendetegnet ved forskning indenfor feltet af information systemer. Vi opnår dette ved at organisere dele af vores forskning omkring temaer der adresserer sig til samfunds eller virksomheds udfordringer. Temaerne er aktuelle, populære, interdisciplinære og dynamiske af natur. Tilmed formår DIGI stadig at vedholde de mere traditionelle forsknings områder for den disciplinære udvikling af dets forskere.

Den reviserede strategi for Intistituttet for Digitalisering:

Reviseret strategi (2016-2020)

Fakultet på instituttet underviser primært i de følgende studier:

Instituttet for Digitalisering er en del af de følgende innovations netværker:

 

Sidst opdateret: Department of Digitalization // 27/06/2019