Nyt om efteruddannelse

Efteruddannelse
Vælg mellem HD, Master, MBA eller Executive Education
Efteruddannelsessiden
Hvilken HD-uddannelse passer dig?
Se alle HD-uddannelserne
ÅH16
Vælg en masteruddannelse, der styrker dig og din organisation
Læs mere om de enkelte masteruddannelser her
Master
Tid til en MBA?
Læs mere om mulighederne her.
CBS EMBA graduate
Skræddersyede kurser til dig
Se hvilke kurser, CBS Executive Fonden tilbyder her
cbs executive customised programmes

HD-uddannelser

HD studerende undersøger et emne på mobiltelefon på Kilen

Vil du gerne være bedre til det, du allerede kan, tilegne dig nye kompetencer indenfor dit felt eller måske lære noget helt nyt? Så er en HD-uddannelse muligvis noget for dig. Du kan sammensætte din HD-uddannelse som du vil, alt efter interesse, undervisningsdage og om det skal være fremmøde eller online.

 

Masteruddannelser

Master studerende til forelæsning

En masteruddannelse fra CBS styrker dig og din organisation. Vores uddannelser forbinder den seneste forskning med de udfordringer, du står overfor, igennem praksisnære uddannelser. Du kan finde en masteruddannelse, der matcher dine faglige ambitioner – uanset om du er specialist, leder i dag elle fremtidens topleder i private, offentlige eller halvoffentlige organisationer.
 

MBA-uddannelser

MBA studerende udveksler synspunkter med hinanden

CBS tilbyder tre internationalt anerkendte MBA programmer, som er akkrediteret af EQUIS, AMBA og AACSB, kendt som “the Triple Crown”, en anerkendelse som mindre end en procent af alle business schools i verden har opnået. Som deltager får du et stærkt strategisk perspektiv og kompetencerne til at drive virksomhed på allerhøjeste niveau.

Korte executive kurser og uddannelser

Oplæg i forbindelse med et kursus i Råvarebygningen

CBS Executive Fondens kortere kurser og uddannelser inden for lederudvikling og bestyrelsesarbejde giver dig mulighed for at tilegne dig nyttig viden og stærke kompetencer uden at skulle afsætte tid til en gradsgivende uddannelse. I regi af CBS Executive Fonden udbyder vi en lang række åbne kurser, ligesom CBS Executive Fonden skræddersyr uddannelsesprogrammer for private virksomheder og den offentlige sektor.

Arrangementer

Studerende på trappen på Kilen

På CBS afholder vi et hav af arrangementer. Du kan se en samlet oversigt over kommende arrangementer ved at klikke på link nedenfor.

Kontakt