Uddannelser

CBS tilbyder et omfattende udvalg af akademiske grader i erhvervsøkonomi og moderne sprog

Bachelor

Få et overblik over, hvad CBS tilbyder af bacheloruddannelser. Du kan finde beskrivelser af studierne, hjælp til hvordan du søger og hvem, du kan kontakte.

Kandidat

Få et overblik over, hvad CBS tilbyder af kandidatuddannelser, uddybende beskrivelser af uddannelsernes indhold og kontaktmuligheder.
 

Enkeltkurser

Information til dig der ønsker at tage et eller flere fag på CBS som en del af din nuværende uddannelse, for at tilegne dig nye kompetencer eller for at supplere og kvalificere dig til at tage en kandidatuddannelse.

Ph.d.

CBS er en af verdens største Business Schools. Det gælder også på ph.d.-området, hvor CBS er blandt de 10 største i verden. CBS dækker alle de klassiske erhvervsøkonomiske og -sproglige fagområder, der knytter sig til ledelse og drift af offentlige og private virksomheder. Derudover forskes der i en række fagområder, som er nødvendige for at forstå de udfordringer virksomhederne står over for i det globale vidensamfund.

Studieliv

Ingen ved det bedre end de studerende. På CBS Studieliv kan du komme i kontakt med én eller flere af de mange studerende, som frivilligt har meldt sig som mentorer; se mentorernes bedste tip, læse om deres liv på CBS – og se deres videoer. Og du er velkommen til at kontakte dem.      


 

Kontakt

Find yderligere information om CBS's uddannelser, studiemiljø og karrieremuligheder her.