Department of Business Humanities and Law

CBS og DDA udveksler co-creation cases

Rex Degnegaard, Søren H. Jensen og Flemming Poulfelt fra LPF deltager i nystartet samarbejde med Danish Design Association

03/05/2012

D. 1. februar afholdt Danish Design Association (DDA) et arrangement hos 1508 i forbindelse med det nystartede co-creation samarbejde med Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på Copenhagen Business School (CBS).

 

Der har tidligere været holdt et arrangement på CBS, hvor de tre forskere Rex Degnegaard, Flemming Poulfelt og Søren H. Jensen fremlagde deres forskningsprojekter og fik givtig feedback fra designbranchen om nye metoder, praktiske erfaringer mv.

Denne gang var rollerne byttet om, og de tre designere Lars Thøgersen fra CPH Design, Sune Kjems fra VIA Design og Klaus Bundvig fra 1508 fortalte om hver sin case, som forskerne og de andre deltagere kom med input til.

Fra CBS var der interesse for at eksplicitere og forklare designmetoderne og designgrebene - de ting, en designer gør for at løse et problem. Men når man som designer har arbejdet inden for området i mange år, ligger de ting så implicit i arbejdsprocessen, at de ikke umiddelbart kommer frem i forklaringen af en case.

På mødet var der mange gode synsvinkler og spørgsmål, og fordi interessen inden for området er så stor, arrangerer DDA og CBS en konference til foråret, hvor vi inviterer interessede til at dykke længere ned i problemstillingerne og lære af hinandens erfaringer inden for co-creation. Følg med på DDAs og LPFs kalender for mere information.

 

For yderligere information kontakt:

Rex Degnegaard, rd.lpf@cbs.dk

 

The page was last edited by: Department of Business Humanities and Law // 04/29/2013