Department of Business Humanities and Law

Birgitte Gorm Hansen vinder af ph.d.-cup 2012

for ph.d. afhandlingen "Adapting in the Knowledge Economy" 

05/29/2012

Information arrangerer en årlig ph.d.-cup sammen med Danske Universiteter. Cuppen skal formidle dansk forskning til en bredere offentlighed ved at omtale og præmiere de bedst formidlede ph.d.-afhandlinger gennemført på danske universiteter.

Seks danske universiteter har indstillet i alt 24. ph.d.’ere, der har indsendt fem siders præsentation af deres ph.d.-afhandling. De spreder sig over vidt forskellige områder fra zebrafisk til sexarbejdere.

Der dystes inden for hovedområderne sundhed, natur og teknik, humaniora og samfund. Inden for hvert ­om­råde bliver der udvalgt to vindere. De otte vindere blev præsenteret i Information mandag den 14. maj. Ph.d.erne er allerede godkendt fra universiteterne. Derfor bliver de ikke bedømt på det faglige indhold, men på samfundsrelevansen af deres forskning og deres evne til at formidle den. Prisuddelingen finder sted på Information 29. maj.

Birgitte Gorm Hansen fra Institut for Ledelse, Politik og Filosofi er en af de otte vindere for sin afhandling om forskningens tilpasning til vidensøkonomien.

Se Birgitte præsentere sin forskning på 3 minutter her:

 

 

Læs interview med Birgittes i Information "Da forskerne kom op i elfenbenstårnet".

Download ph.d. afhandlingen

 

The page was last edited by: Department of Business Humanities and Law // 04/29/2013