Bachelor


Start dit bachelorstudie på CBS

På CBS kan du vælge mellem 18 forskellige bacheloruddannelser - alle med hver sin specialisering. Alle uddannelser bygger på et stærkt og internationalt forskningsgrundlag, og vores uddannelser kombinerer erhvervsøkonomi med politik, sociologi, sprog, IT, kommunikation og andre fag. 

Find alle bacheloruddannelser her.

Sådan vælger du den rette uddannelse for dig

Når du skal vælge, hvilke(n) bacheloruddannelse du gerne vil søge ind på, er det en god idé at sætte dig ind i de forskellige uddannelser først. Hvis du vil vide mere om, hvordan uddannelserne adskiller sig fra hinanden, kan du sammenligne forskellige uddannelser her

Det er en god ide at besøge CBS til Åbent Hus. Her kan du høre detaljerede præsentationer af samtlige uddannelser, og du får mulighed for at snakke med nuværende studerende fra alle de forskellige uddannelser.

Forbered din ansøgning

Når du har valgt hvilke(n) uddannelse du gerne vil søge ind på, er det vigtig at sikre at du lever op til alle adgangskrav for at have en chance for at blive tilbudt en plads på uddannelsen. Start din ansøgning i god tid, så du er sikker på, at du har al den dokumentation, der er behov for. 

Lær mere om optagelse og adgangskrav til CBS.

Læs mere om studielivet på CBS

At starte på en bachelordannelse handler om mere end bare studierne. Hvis du er nysgerrig på, om CBS er noget for dig, kan du læse hvad nuværende studerende siger om studielivet på CBS

På siderne for de forskellige uddannelser kan du også se videoer med studiernes nuværende studerende og læse om deres oplevelser og erfaringer. 

Sidst opdateret: Web editor - Student Communications // 09/07/2024