Infomøder om optagelse - kandidat

Hør om optagelseskrav og ansøgningsprocessen til CBS’ kandidatuddannelser.

 

Infomøder om optagelse på kandidatuddannelser 2020

Student Affairs afholder til efteråret en række optagelsesarrangementer med henblik på optagelse på en kandidatuddannelse på CBS i 2020. 

Oplæggene foregår som uformelle gruppevejledninger, hvor en studievejleder fortæller generelt om adgangskrav, udvælgelseskriterier, muligheder for supplering, samt ansøgningsprocessen til de fremmødte, og der er mulighed for stille spørgsmål. 

Hvor og hvornår:

Alle optagelsesarrangementer foregår på Solbjerg Plads Campus. 

Der er på nuværende tidspunkt ikke fastlagt datoer for nye arrangementer. Disse datoer vil blive annonceret på siden her i løbet af sommeren 2019.

Andre arrangementer: 

Deltag i Åbent Hus

Kom og hør mere om CBS kandidatuddannelser, oplev forelæsninger og tal med studerende til Åbent Hus. Det næste Åbent Hus arrangement vil finde sted primo februar 2020.

International ansøger?

I forlængelse af Åbent Hus afholder CBS en særlig dag for internationale ansøgere til CBS' bachelor- eller kandidatuddannelse. Her kan du høre mere om CBS og om at være studerende i Danmark. Du vil også få mulighed for at møde andre potentielle internationale studerende på CBS. For mere information se International Applicant Day

Sidst opdateret: Student Affairs // 26/07/2019