Internationale muligheder

Hvis du beslutter dig for at tage din uddannelse på CBS, er der masser af muligheder for at føre mere international værdi til din profil. Du kan tage til udlandet på udveksling, ansøge om en dobbeltgrad på en anden international business school eller et andet universitet, eller du kan blive i København og nyde godt af nogle af de andre karriereforbedrende aktiviteter på campus sammen med andre internationale studerende.

Til internationale studerende

Uanset hvad du skal læse her på CBS, så er der ting du som international studerende kan få brug for at vide. Vi har samlet den information til dig her.

Bachelor - International profil

Overvejer du en bacheloruddannelse på CBS? Så er der masser af muligheder for en ægte international oplevelse i løbet af din uddannelse her.

Kandidat - International profil

Når du læser på CBS, får du en international oplevelse på mange forskellige måder. Bliv klogere på de muligheder du har for at skabe din egen internationale profil.

CBS Summer University

Har du lyst til at læse i København henover sommeren, så tag på CBS Summer University.

Udveksling på CBS

Læser du på en anden uddannelsesinstitution og har du lyst til at læse et semester eller to som udvekslingsstuderende på CBS? Her finder du alt, hvad du skal vide.

Erasmus

Er du studerende eller ansat på CBS og interesseret i et Erasmus udvekslingsophold? Læs mere her.

INTERNATIONALE NETVÆRK

CBS er med i mange internationale netværk, som du kan få glæde af som studerende. Læs mere om CEMS, PIM, Aurora og de mange andre her.

Partneruniversiteter

Med mere end 300 partneruniversiteter i mere end 40 lande er det ikke et spørgsmål om men snarere hvor du vil hen på udveksling.  

AKKREDITERING og RANKINGS

CBS er “triple crown” akkrediteret, hvilket betyder at vi er blandt 58 business schools i verden, som er blevet kvalitetssikret.