Internationale muligheder

Hvis du beslutter dig for at tage din uddannelse på CBS, er der masser af muligheder for at føre mere international værdi til din profil. Du kan tage til udlandet på udveksling, ansøge om en dobbeltgrad på en anden international business school eller et andet universitet, eller du kan blive i København og nyde godt af nogle af de andre karriereforbedrende aktiviteter på campus såsom at deltage i en "case competition" sammen med andre internationale studerende.

Global kandidatuddannelse på tværs af grænser

Studerende på grønt areal ved Solbjerg Plads

Kandidatuddannelsen International Management Studies er udviklet af 26 af de bedste business schools i samarbejde med omkring 60 førende virksomheder. Programmet finder sted i 3. og 4. semester af din kandidatuddannelse.

Læs mere om CEMS

Dobbeltgrader

Studerende sidder foran Kilen

Mens du studerer på CBS, har du flere muligheder for at optimere din karriere og få ægte international erfaring. Det kan du bl.a. gøre ved at tage det vi kalder en "dobbeltgrad", dvs at du dels får et dansk titel og dels en fra et andet universitet.

Læs mere her om dobbeltgrad.

Summer in the City - tag dine eksamener i sommerferien

Medarbejder på 1. sal på Solbjerg Plads

CBS tilbyder et intensivt Summer University Program. Med over 50 kurser og mere end 2100 studerende er CBS' Summer University Program et af de største af sin art.

 

Læs mere om ISUP - International Summer University Programme