Internationale muligheder

Hvis du beslutter dig for at tage din uddannelse på CBS, er der masser af muligheder for at føre mere international værdi til din profil. Du kan tage til udlandet på udveksling, ansøge om en dobbeltgrad på en anden international business school eller et andet universitet, eller du kan blive i København og nyde godt af nogle af de andre karriereforbedrende aktiviteter på campus såsom at deltage i en "case competition" sammen med andre internationale studerende.

Udvekslingsmuligheder

Studiegruppe arbejder på Solbjerg Plads

Både på din bachelor- og på din kandidatuddannelse er det muligt at tage et halvt år på udveksling til et andet af CBS' 330+ partneruniversiteter over hele verden. Det er der over 1200 studerende der gør hvert år.

Læs mere om udvekslingsmuligheder

 

Global kandidatuddannelse på tværs af grænser

Studerende på grønt areal ved Solbjerg Plads

Kandidatuddannelsen International Management Studies er udviklet af 26 af de bedste business schools i samarbejde med omkring 60 førende virksomheder. Programmet finder sted i 3. og 4. semester af din kandidatuddannelse.

Læs mere om CEMS

Dobbeltgrader

Studerende sidder foran Kilen

Mens du studerer på CBS, har du flere muligheder for at optimere din karriere og få ægte international erfaring. Det kan du bl.a. gøre ved at tage det vi kalder en "dobbeltgrad", dvs at du dels får et dansk titel og dels en fra et andet universitet.

Læs mere her om dobbeltgrad.

Summer in the City - tag dine eksamener i sommerferien

Medarbejder på 1. sal på Solbjerg Plads

CBS tilbyder et intensivt Summer University Program. Med over 50 kurser og mere end 2100 studerende er CBS' Summer University Program et af de største af sin art.

 

Læs mere om ISUP - International Summer University Programme

International All Around You!

Studerende sidder med computere på Kilen

På CBS har vi studerende fra over 80 forskellige lande. Det kan man se, høre og mærke når man bevæger sig rundt på campus. CBS studerende er meget aktive - også uden for forelæsningerne. Læs mere om det hundredvis af aktiviteter der foregår som en del af studielivet.

Læs mere om campusaktiviteter

 

Konkurrer i din uddannelse

CBS logo på bygning

Teams af studerende repræsenterer CBS rundt om i verden - og CBS har deltaget i internationale Case Competitions siden 1998. Ud over at have sit eget internationalt anerkendte CBS Case Competition, deltager CBS hvert år i flere internationale konkurrencer

Læs mere om Case Competition