Åbent Hus - kandidat

CBS holder Online Åbent Hus om vores kandidatuddannelser afholdt 7.-14. februar 2022

 

open days graduate

ONLINE ÅBENT HUS PÅ CBS 7.-14. februar 2022

ÅBENT HUS  7. FEBRUAR
Mandag den 7. februar slår vi de virtuelle døre op og er klar til at byde velkommen på CBS. I 2022 har vi online Åbent hus fra d. 7.-14. februar. I løbet af ugen kan du høre om alle kandidatuddannelserne, møde de studerende, tale med vores optagelsesmedarbejdere og stille alle de spørgsmål, du måtte have for at blive klogere på dit uddannelsesvalg. 

Du finder program og links på aabenthus.cbs.dk. Her kan du også finde en masse information og videoer om CBS, vores uddannelser og meget mere.

Hvornår Event Link
7. Februar 2022 Hør om uddannelserne
Hør om alle vores kandidatuddannelser og linjer. Du kan bl.a. høre undervisere fortælle om uddannelsernes faglige indhold og få studievejledningens gode råd til, hvordan du træffer det gode valg. Se mere i programmet herunder.
 
Læs mere her
7. Februar 2022 Mød Graduate Admission
Deltag i virtuel walk-in med CBS Graduate Admission og spørg om optagelsesregler, adgangskrav og ansøgningsproces.
Læs mere her
7.-9. Februar 2022 Muligheder under studiet
Som CBS-studerende har du mange muligheder undervejs i studiet, og nogle af vores uddannelser byder på særlige alternativer til det normale studieliv. 
Læs mere her
8. Februar 2022
International Applicants
Talk to CBS staff and current international students about what to be aware of in the application process and how to best prepare yourself for student life in Denmark. 
 
Learn more here
8.-9. Februar 2022 Spørg en studievejleder
Har du brug for sparring om dit uddannelsesvalg? Deltag i vores virtuelle walk-in med en studievejleder og få gode råd til at vælge.
 
Læs mere her
8.-10. Februar 2022

Mød de studerende
Hør hvordan CBS-studerende oplever deres studieliv. Få alle deres gode råd og erfaringer med studiemiljøet, undervisningsformer, eksamener osv. Der vil også være god tid til at stille spørgsmål. I programmet her kan du se, hvornår de forskellige uddannelser har spørgesessions med studerende.

Læs mere her
14. Februar 2022 Infomøde om optagelse
Hør en præsentation om alt du skal vide om optagelsesprocessen og reglerne for optagelse på CBS’ kandidatuddannelser og få svar på de spørgsmål, du har.
Læs mere her

 

ER DU INTERNATIONAL ANSØGER?
Som en del af Åbent Hus afholder CBS særlige events for internationale ansøgere til CBS' kandidatuddannelser. Her kan du høre mere om CBS og om at være studerende i Danmark. Se mere på International Applicant Days

COVID-19 OG ÅBENT HUS
Vi holder løbende øje med coronasituationen og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger. Hold dig opdateret på siden her for eventuelle ændringer i programmet.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Har du spørgsmål til Åbent Hus, er du velkommen til at ringe til Student Hub på 3815 2710

 

Sidst opdateret: Web editor - Student Communications // 20/01/2022