Hvordan forbedrer du dine chancer?

Her kan du læse dine muligheder for at forbedre chancerne for at blive optaget. Du kan læse om mulighederne for at tage ekstra fag for at stille dig bedre i udvælgelsen.

 

Selvom du opfylder adgangskravene og er kvalificeret, betyder det ikke, at du er garanteret en plads, da alle kandidatuddannelser på CBS har et begrænset antal pladser.

I en del tilfælde kan du forbedre dine chancer for at blive optaget på en kandidatuddannelse eller en linje ved at vælge valgfag eller tage ekstra fag, der udvider dine kvalifikationer inden for de fagområder, der er nævnt i udvælgelseskriterierne.

Læs mere om udvælgelseskriterierne på enkelte uddannelsers optagelsesside

Du kan tage ekstra fag på CBS eller på et hvilket som helst universitet, så længe fagene tages på akademisk bachelor niveau og ligger inden for de fagområder, der er relevante for uddannelsens/linjens udvælgelseskriterier. Husk, at det er helt op til CBS Admissions at vurdere, om et fag er relevant i forhold til udvælgelseskriterierne.

Bemærk: Ekstra fag skal være bestået og dokumenteret inden ansøgningsfristen.

Jeg vil tage ekstra fag på CBS

Hvis du vil tage ekstra fag på CBS, er der følgende muligheder:

Bemærk at der er forskel på ekstra fag og suppleringsfag:

Ekstra fag er fag du kan tage, hvis du allerede opfylder de specifikke adgangskrav til en uddannelse, men gerne vil udvide dine kvalifikationer inden for de områder er nævnt i udvælgelseskriterierne. På den måde kan du forbedre dine chancer for at blive optaget. Ekstra fag skal være bestået og dokumenteret inden ansøgningsfristen.

Suppleringsfag er fag du tager ud over din bachelor for at opfylde de specifikke adgangskrav til en kandidatuddannelse. Der er regler for hvornår du må tage suppleringsfag og hvor mange fag du må tage. Suppleringsfag skal være bestået og dokumenteret inden studiestart. Læs mere om reglerne vedrørende suppleringsfag.

På siderne ovenfor kan du se, hvilke fag der bliver udbudt og hvilke fagområdet de dækker i forhold til opfyldelse af adgangskrav. Du kan også finde information om tilmelding, antal pladser, eventuelle adgangskrav, priser, tidspunkter, osv.

 

Sidst opdateret: Student Affairs // 06/09/2019