Om CBS

Jobs på CBS

Vi ønsker at tiltrække og fastholde de mest talentfulde og bedst kvalificerede medarbejdere. Vi har fokus på at skabe attraktive og udviklende karrieremuligheder og samtidig skabe grobund for ekspertise og kvalitet.

En inspirerende og attraktiv arbejdsplads

Vi ønsker at tiltrække og fastholde de mest talentfulde og bedst kvalificeret medarbejdere. Vi har fokus på at skabe attraktive og udviklende karrieremuligheder og samtidig skabe grobund for ekspertise og kvalitet.

Copenhagen Business School er en international arbejdsplads, der stimulerer innovation, originalitet og lysten til at eksperimentere. Vi understøtter den enkelte medarbejders udviklingsmuligheder ved at etablere et læringsmiljø, som fremmer videndeling, jobudvikling og samarbejdsformer som teams, netværk og projekter.

Vi fordrer et internationalt orienteret arbejdsmiljø, som er præget af mangfoldighed og tværgående samarbejde både internt, regionalt og globalt.

Vores personalepolitik tager udgangspunkt i det hele menneske, hvorfor vi også tilbyder en arbejdsplads, der tilstræber en tilfredsstillende balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Du kan læse meget mere i CBS Personalepolitik, som findes til højre på siden.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ):

Hvilke stillinger findes der på CBS?
Stillinger på CBS kan deles op i tre hovedkategorier:

  • Teknisk og administrativt personale (TAP)
  • Videnskabeligt personale (VIP)
  • Deltidsundervisere /eksterne undervisere (DVIP)

TAP stillinger findes både i fælles og lokale enheder og kan overordnet set deles op i tre hovedkategorier: stillinger med akademisk uddannelse (AC), stillinger med kontoruddannelse (HK) og stillinger med IT uddannelse (PROSA).

VIP udgør vores faste forsker/underviserstillinger. Du kan læse mere om ansættelse som VIP længere nede i denne FAQ.

DVIP udgør vores deltidsundervisere og dækker over ekstern vejleder, ekstern lektor, undervisningsasssistent og instruktor. Du kan læse mere om ansættelse som DVIP længere nede i denne FAQ.

Hvor kan jeg læse mere om løn- og ansættelsesvilkår på CBS?
CBS er en statsinstitution og ansætter efter gældende overenskomster i den danske stat. Du kan læse mere om hvilke overenskomster vi ansætter efter og øvrige ansættelsesvilkår, såsom ferie/fravær, pensionsordninger, barsel m.m. i publikationen Ansættelse i staten.

Løn fastsættes jf. Finansministeriets lønoversigt og der er mulighed for forhandling af lokale tillæg.

I vores stillingsopslag kan du se hvilken overenskomst den pågældende stilling er underlagt, samt hvilken lønskala stillingen vil blive indplaceret på.
Jeg er interesseret i at være deltidsunderviser/vejleder
Hvis du er interesseret i en stilling som ekstern vejleder, instruktor, undervisningsassistent eller ekstern lektor, kan du kontakte én af de videnskabelige medarbejdere, som er fagansvarlige og høre nærmere om de muligheder, som findes inden for dit fagområde. Du kan besøge de enkelte institutters hjemmesider og se hvilke fagområder de dækker. Du kan også se om der pt. søges eksterne undervisere ved at klikke på menupunktet Ledige stillinger
Jeg er interesseret i en stilling som forsker
Alle stillinger indenfor kategorien videnskabeligt personale (VIP) slås op og skal søges gennem vores online rekrutteringssystem. Du kan se hvilke forskningsområder vi pt. søger personale til ved at klikke på linket til ledige stillinger.

Du kan med fordel læse mere om bedømmelse og udnævnelse af videnskabeligt personale ved at besøge vores engelske hjemmeside Job at CBS eller vores engelske guide PDF icon Employment at CBS.
Modtager CBS uopfordrede ansøgninger?
Da alle faste stillinger slås op, modtager vi ikke uopfordrede ansøgninger til videnskabelige og teknisk/administrative stillinger. Du kan se hvilke stillinger vi pt. søger medarbejdere til ved at klikke på menupunktet Ledige stillinger.
 

 

Sidst opdateret: HR // 27/07/2020

Kontakt

HR
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Telefon: 3815 2022
Email: hr@cbs.dk

Læs mere