Start dit kandidatstudie på CBS

På CBS kan du vælge mellem mere end 30 forskellige kandidatuddannelser med hver sin specialisering. Alle uddannelser bygger på et stærkt og internationalt forskningsgrundlag, og på CBS kan du finde en lang række uddannelser, som kombinerer erhvervsøkonomi med politik, sociologi, sprog, IT, kommunikation og mere. 

Find alle kandidatuddannelser her.

Sådan vælger du den rette uddannelse for dig

Når du skal vælge, hvilke(n) kandidatuddannelser du vil søge ind på, er der en række overvejelser, du bør gøre dig. Læs mere om de fem spørgsmål du bør stille dig selv, før du vælger en kandidatuddannelse.

Det er en god ide er at besøge CBS til Åbent Hus. Her får du detaljerede præsentationer om hver uddannelse samt mulighed for at snakke med nuværende studerende fra alle de forskellige uddannelser.

Forbered din ansøgning

Når du har valgt, hvilken uddannelse du gerne vil søge ind på, er det vigtig at sikre, at du lever op til alle adgangskrav for at have en chance for at blive tilbudt en plads på uddannelsen. Start din ansøgning i god tid, så du er sikker på, at du har al den dokumentation, der er behov for. 

Lær mere om optagelse og adgangskrav til CBS.

Studielivet på CBS

At starte på en kandidatuddannelse handler om mere end bare. Se, hvad nuværende studerende siger om studielivet på CBS

Sidst opdateret: Web editor - Student Communications // 06/03/2023