Kom i kontakt med studerende

CBS vægter samarbejdet mellem virksomheder og studerende højt. Samarbejdet giver værdi for erhvervslivet og praktisk erfaring til de studerende. Mød de studerende og bidrag til at styrke deres kompetencer.

kom i kontakt med studerende

Jobs og internships

Find studerende og nyuddannede til studiejobs, graduate programmer, internships og fuldtidsstillinger til nyuddannede via jobportalen CBS CareerGate.

Speciale- og projektsamarbejder

Find studerende til at hjælpe med at finde en løsning på en udfordring i din organisation gennem f.eks. projekt-, bachelor- og specialesamarbejder. Brug jobportalen CBS CareerGate til at oprette forslag til problemstillinger, som du ønsker at få studerendes hjælp til.

Mød studerende på campus

CBS står for en bred vifte af karrierearrangementer, messer og seminarer for studerende, som f.eks. CBS Career Fair, Consulting Event og Graduate Event. Mød her jeres fremtidige medarbejdere og fortæl om karrieremulighederne i din organisation.

Ønsker du at modtage invitationer til kommende karriereevents på CBS? Skriv dig på interesselisten her.

Mentoring

Understøt den næste generations karriereudvikling og -parathed gennem mentoring af bachelor- og kandidatstuderende, samtidig med at du selv udvikler dig med opgaven.

Sidst opdateret: CBS Careers // 05/03/2024