Institut for Organisation

Instituttet forsker i organisationers ledelses- og udviklingsprocesser og undersøger, hvordan forskellige aktører orienterer sig, skaber mening og organiserer deres aktiviteter i en turbulent verden præget af usikkerhed og tvetydighed.

 

1
1
1

Institut for Organisation forsker og underviser i organisering og ledelsesprocesser i private, offentlige og frivillige organisationer. Vi belyser hverdagens organisatoriske dynamikker, såvel som bredere samfundsmæssige udfordringer fra en organisatorisk synsvinkel. Vores mål er at skabe ny viden om organisationer, organisering og organisatoriske konsekvenser, som både er praktisk brugbar, kritisk undersøgende og sætter dagsordenen.

IOA underviser i organisationsanalyse samt innovations- og forandringsledelse på alle studieniveauer på CBS. Vi leverer også undervisning i HRM, projektledelse, organisationspsykologi, strategi og kvalitativ metode
 

"Forståelsen for organisation og organisering af processer har aldrig været vigtigere. Vores forskning belyser både de store mønstre i et organiseret samfund samt dynamikken og udfordringerne ved at arbejde sammen og få ting til at ske i hverdagen"

- Signe Vikkelsø, Institutleder, IOA


 

Sidst opdateret: Department of Organization // 28/11/2017