Husk at uploade dokumentation til din kvote 2-ansøgning

5. juli kl. 12.00 er fristen for at uploade dokumentation for opfyldelse af adgnagskrav til din kvote 2-ansøgning på Optagelse.dk. Her er 7 ting, du skal vide om dokumentationen.

25/06/2020

Kvote 2

5. juli kl. 12.00 er fristen for at uploade dokumentation for opfyldelse af adgangskrav til den eller de uddannelser, du søger ind på. Du skal uploade dokumentationen til din ansøgning på Optagelse.dk. Her er 7 ting, du skal vide om dokumentation.

1) Vær i god tid

Vi anbefaler, at du uploader dokumentation og giver din ansøgning et sidste gennemtjek i god tid. Du kan gå i gang allerede nu.

Optagelse.dk lukker præcis kl. 12.00, og der kan være kø hele dagen 5. juli. Uploader du din dokumentation tæt på fristen, risikerer du, at du ikke når at blive færdig før kl. 12.00.

2) Eksamensbevis

Dit eksamensbevis bliver automatisk vedhæftet din ansøgning, hvis du:

• har en dansk gymnasial eksamen*
  • har bestået din sidste eksamen, før du søger
  • søger med Nem-ID eller MitID

*Bemærk, hvis du har udenlandsk gymnasial eksamen, skal du selv uploade dit eksamensbevis til optagelse.dk. Det gælder også for International Baccaluareate.

3) Dokumentation for supplering

Hvis du har suppleret i matematik, historie/samfundsfag, engelsk, dansk, eller et andet fremmedsprog, skal du huske at uploade dit eksamensbevis på Optagelse.dk senest 5. juli kl. 12.00.

Bemærk, at du ikke kan bruge supplering i sommerferien til at opfylde adgangskrav til CBS’ bacheloruddannelser til optagelse i 2022.

Find en samlet oversigt over alt det du skal uploade til din ansøgning på optagelse.dk på cbs.dk > Dokumentation.

4) Du kan ikke uploade dokumentation for aktiviteter eller motiveret ansøgning

Fristen for at uploade dokumentation for Kvotre 2-aktiviteter og din motiverede ansøgning var 15. marts 2022 kl. 12:00. Du kan derfor ikke længere uploade dokumentation for fx rejser, arbejde eller din motiverede ansøgning.

5) Bekræftelse på modtagelse af din dokumentation

Du får ikke en bekræftelse på, at CBS har modtaget dine dokumenter. Det er dit ansvar, at alt er uploadet rigtigt inden for tidsfristen. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, at alle dokumenter er vedhæftet og tilknyttet de rigtige ansøgninger. Hvis du kan se, at du har vedhæftet og tilknyttet dine dokumenter, så kan vi også se dem.

6) Optagelse og Covid-19

Lige nu er der ikke nogen coronarestriktioner i Danmark. På CBS følger vi udviklingen i smitten tæt og følger alle anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne. Læs mere og hold dig opdateret på coronasmitte.dk

Hvis du rejser til CBS og Danmark fra udlandet, kan du finde de gældende regler for indrejse på coronasmitte.dk.

7) Du kan stadig ændre dine prioriteringer på optagelse.dk

Har du fortrudt din prioritering af uddannelser på optagelse.dk, kan du stadig nå at ændre den. Du kan også tilføje uddannelser, som du vil søge ind på i kvote 1, hvis du har en dansk studentereksamen og fjerne uddannelser, du ikke vil søge ind på alligevel. Du kan ændre din prioritering af uddannelser frem til 5. juli kl. 12.00.

Hvis du er i tvivl om, du har lavet den rigtige prioritering på optagelse.dk, kan du finde gode råd til valg af uddannelse i nyheden Det gode studievalg.

Bemærk, du kan ikke søge en ny uddannelse via kvote 2.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til din ansøgning, optagelse eller vores uddannelser, er du velkommen til at ringe til CBS’ studievejledere. Se vores kontaktoplysninger og åbningstider her.

Vi holder ekstra åbent i forbindelse med ansøgningsfristen:

• Tlf.:  3815 2738
  • Mandag 4. juli kl. 10.00-15.00
  • Tirsdag 5. juli kl. 9.00-12.30

Held og lykke og god sommer!

Sidst opdateret: Web editor - Student Communications // 04/07/2022