Center for Ejerledede Virksomheder

Center for Ejerledede Virksomheder udvikler forskningsbaseret viden og værktøjer til udvikling af ledelse og ejerskab i ejerledede virksomheder.

Vi sætter fokus på fremtidens ejerledere i Danmark. Se mere her.
Billede til www.nextgen.nu
Hvor ligger honorar-niveauet for bestyrelsesmedlemmer i ejerledede virksomheder? Det kan du få svar på i Bestyrelseshonorarberegneren.
Honorarberegner
Få brugbar viden og redskaber baseret på nyeste forskning i ejerledelse
WS
12 anbefalinger, der kan styrke ledelsen i din virksomhed.
anbefalinger_til_god_ejerledelse_mini_til_web.png

Center for ejerledede virksomheder (CEV) har som mål at bidrage til udvikling og værdiskabelse i de ejerledede virksomheder. Centeret bygger på et tæt samarbejde mellem Copenhagen Business School, Industriens Fond, erhvervslivet og andre universiteter.

CEV bidrager med vidensopbygning, dialogværktøjer og uddannelsesaktiviteter til at styrke ledelse og ejerskab i ejerledede virksomheder, og dermed bidrage til udvikling og værdiskabelse i virksomhederne og dansk erhvervsliv. Vidensopbygningen omfatter blandt andet forskning inden for ejer- og ledelsesstrukturer, virksomhedsoverdragelser, ledelse, strategi, finansiering og ledelsesrapportering. 

Udvikling og formidling af dialogværktøjer foregår i samarbejde mellem forskere og erhvervsliv med henblik på at udvikle såvel forskningsbaserede som anvendelsesorienterede værktøjer.

Centret udvikler og gennemfører fysiske og digitale uddannelsesaktiviteter omkring ejerskab og ledelse i ejerledede virksomheder målrettet ejerledere og disses rådgivere.

Vi samarbejder med forskere, organisationer og virksomheder, der deler vores mål om at styrke udvikling og værdiskabelse i danske ejerledede virksomheder.

Sidst opdateret: Centre for Owner-Managed Businesses // 19/12/2022