Nyheder


 
 • 01.04.2021

  Følg med i CBS’ nye forskningsudgivelser / April

  Har du bemærket ændringer i dit madforbrug inden for det seneste år? Så er du muligvis ikke den eneste. Denne måneds forskning fra CBS undersøger blandt andet ændringer i folks individuelle madforbrug under COVID-19-pandemien. Læs mere om dette og alle de nyeste forskningsudgivelser fra CBS her.
 • 01.03.2021

  Følg med i CBS’ nye forskningsudgivelser / Marts

  Hvordan kan obligatoriske IT-sikkerhedsforsikringer hjælpe SMV'er og samtidig gavne samfundet? Er der en sammenhæng mellem regulering og innovation inden for den finansielle sektor? Og hvorfor har højt kvalificerede migranter svært ved at få et job, der matcher deres kompetencer? Det og meget mere ny forskning fra CBS kan du læse mere om her.
 • 08.02.2021

  Skal FN’s 7. verdensmål om bæredygtig energi gentænkes?

  FN’s 7. verdensmål for bæredygtig udvikling skal lette adgangen til overkommelig, pålidelig, bæredygtig og moderne energiforsyning for hele kloden inden 2030. Men ifølge ny forskning fra Copenhagen Business School går det knap så godt med at planlægge og implementere de strategier, der skal fjerne CO2 fra energikilder på vækstmarkeder, og det sætter verdensmål nr. 7 på prøve.
 • 01.02.2021

  Følg med i CBS’ nye forskningsudgivelser / Februar

  Kan overdreven optimisme hæmme iværksætteres innovation? Hvad er fordelene ved en empatibaseret tilgang til marketing? Er der en sammenhæng mellem nedlukninger og antallet af COVID-19-dødsfald? Det og meget mere ny forskning fra CBS kan du læse mere om her.

Sider