Nyheder


 
 • 16.04.2019

  Vi vurderer ansigtsudtryk ud fra konteksten

  Konteksten er afgørende, når vi vurderer hinandens ansigtsudtryk, viser ny forskning fra CBS. Viden om, hvordan vi aflæser hinandens ansigtsudtryk er vigtig – eksempelvis i forhandlingssituationer, forklarer en af forskerne bag undersøgelsen.
 • 28.03.2019

  Det sker på CBS i april

  Hvad bør danske virksomheders rolle være under flygtningekriser? Hvorfor havner 82. pct. af verdens rigdom i lommerne på kun 1 pct. af befolkningen? Kom forbi CBS i april og deltag i en række foredrag, der giver stof til eftertanke.
 • 21.03.2019

  Ny formand for CBS-bestyrelsen er udpeget

  Adm. direktør Torben Möger Pedersen fra PensionDanmark er udpeget til ny bestyrelsesformand på CBS. Lilian Mogensen, tidligere direktør i Udbetaling Danmark, er nyt bestyrelsesmedlem.
 • 20.03.2019

  Få et gratis foredrag af en CBS-forsker

  Frem til d. 5. april kan du bestille en CBS-forsker til at holde et gratis foredrag. Du kan vælge mellem 18 forskellige foredrag, der handler om alt fra hvidvask og skatteunddragelse til privatøkonomi og fremtidens marketing.
 • 07.03.2019

  Professor i global virksomhedsstrategi bliver æresdoktor på CBS

  Global virksomhedsstrategi og især multinationale virksomheder, som opstår ud af vækstmarkeder, er temaet, når CBS hædrer professor Alvaro Cuervo-Cazurra fra Northeastern University med titlen æresdoktor. Alle er velkomne til tiltrædelsesforelæsning fredag 15. marts.
 • 28.02.2019

  Det sker på CBS i marts

  Få her et indblik i månedens arrangementer. Forskere i strategi og innovation vil præsentere danske virksomheders største internationale udfordringer. Forskere i EU-skepsis vil diskutere EU’s fremtid med udenrigsministeren. Og på Kvindernes internationale kampdag inviterer CBS og KVINFO til en workshop for at finde løsninger på, hvordan vi opnår kønsligestilling på det danske arbejdsmarked.

Sider