• 29.11.2021

Attila Márton – Digitalt affald

Udover de mange fremskridt og fordele som digitaliseringen har bragt med sig, har den også resulteret i falske nyheder, vanedannende apps og forurening af vores sociale diskurs. Lektor Atilla Márton fra Institut for digitalisering på CBS giver her sit syn på, hvordan vi kan håndtere det, han kalder digitalt affald.
  • 23.11.2021

Mikkel Flyverbom - Dataetik

Hvis vi ikke lærer at forstå, hvilke logikker og faldgruber de datadrevne systemer bringer med sig, bliver de etiske og samfundsmæssige konsekvenser uoverkommelige, lyder det fra CBS-professor, Mikkel Flyverbom.
  • 22.11.2021

Status på høringen om studiereduktioner på CBS

Alle danske universiteter er bedt om at reducere studiepladser med op mod 10 procent i storbyer inden 2030 som led i den politiske aftale 'Flere og bedre uddannelsesmuligheder i hele Danmark'. CBS har udarbejdet en plan for implementering af reduktion af studiepladser, som bestyrelsen blev orienteret om 12. november. Direktionen på CBS gør her status på den interne høring om planen.
  • 12.11.2021

Optaget på CBS skal reduceres frem mod 2030

Universiteterne skal frem mod 2030 nedbringe optaget i de store byer med op til 10 procent. Nu skal CBS’ studiepladsreduktion på Frederiksberg i intern høring.
  • 12.11.2021

CBS retter ikke erstatningskrav mod tidligere bestyrelse

Advokatfirmaet Poul Schmith har i en ekstern undersøgelse for CBS gennemgået sagsforløbet om et udbetalt engangsvederlag i 2019 til den forhenværende rektor. Sagen rejste tidligere på året kritik fra Rigsrevisionen. Konklusionen i advokatundersøgelsen er, at der ikke er grundlag for at rejse krav om erstatning mod den daværende bestyrelsesformand eller bestyrelse.
  • 08.11.2021

Ny forskning: Multikulturalisme er ikke en resurse i sig selv

At forstå mekanismerne bag værdiskabelse ud fra et stadig stigende antal multikulturelle ansatte på den globale arbejdsplads er afgørende. Ikke desto mindre kan man ikke opnå konkurrencefordele ved blot at ansætte multikulturelt personale, lyder argumentet i en ny undersøgelse fra Copenhagen Business School.