Nyheder


 
 • 19.09.2017

  Bang & Olufsens subbrand vinder markedsføringspris

  B&O PLAY møder de unge på festival, barer og museer. Bang & Olufsens subbrand har haft succes med at tiltrække en yngre målgruppe, og derfor modtager de i denne uge HBH Fondens og CBS’ årlige markedsføringspris.
 • 14.09.2017

  CBS vil justere sine uddannelser

  Som resultat af en strategisk prioritering vil CBS justere sit tilbud af uddannelser. Uddannelser ændres i en mere erhvervsøkonomisk og digital retning, mens der bliver mindre erhvervssprog.
 • 12.09.2017

  Financial Times placerer igen CBS blandt de bedste i verden

  Financial Times har netop offentliggjort sin rangering af cand.merc.-uddannelser i verden. Ud af 95 uddannelser er CBS placeret på en 38. plads. En placering CBS, ifølge studieleder Henrik Sornn-Friese, kan være meget stolt af.
 • 08.09.2017

  Ind til kernen: entreprenørskab fra alle vinkler

  CBS’ første Business Connect-arrangement satte mere end 300 tilmeldte i forbindelse med hinanden igennem en tre timer lang seance, der fokuserede på alle aspekter af entreprenørskab - fra DNA over vækstbetingelser til politik på området.
 • 08.09.2017

  Valg i Tyskland – find en ekspert

  Den 24. september 2017 går over 60 millioner tyskere til valg. Få et overblik over de CBS-forskere, der kan give et indblik i begivenheden.
 • 07.09.2017

  HBH Fonden og CBS kårer årets markedsføringsinitiativ

  Vinderen af Danmarks største markedsføringspris, HBH Prisen, i 2017 er B&O Play. Prisen på 50.000 kr. overrækkes ved en ceremoni på CBS. Samtidig kåres årets speciale 2017 blandt de studerende, der skrev speciale om VELUX - sidste års vinder af HBH Prisen.
 • 04.09.2017

  Nye studerende fokuserer på ansvarlighed fra dag et

  CBS’ bachelorstuderende begynder deres første dag på universitetet til den såkaldte Responsibility Day. Med rektor, Kronprinsessen af Danmark og en case-opgave på programmet motiverede CBS de flere tusinde fremmødte studerende til at agere ansvarligt.
 • 04.09.2017

  De største topchefer kommer på studieophold på CBS

  Initiativet Executives in Residence inviterer topchefer fra de allerstørste danske virksomheder på studieophold for et år ad gangen. Formålet er at udvikle forskning og uddannelser i samarbejde med nogle af de største aftagere af CBS-kandidater. Den første Executive in Residence bliver Danske Banks adm. direktør Thomas F. Borgen.

Sider