• 15.11.2018

Omfattende rapporter afdækker markedsvilkårene for dansk billedkunst

Nye rapporter om billedkunstens vilkår i Danmark præsenteres på et lanceringsseminar på Copenhagen Business School den 22. november. ”Der ligger et kæmpestort dataindsamlingsarbejde bag rapporterne, som ikke tidligere har set dagens lys”, lyder det fra professor (mso) ved CBS Trine Bille, som leder forskningsprojektet.
  • 08.11.2018

CBS styrker fokus på god forskningskommunikation

Øget transparens i forskningsfinansiering og forskeres bibeskæftigelse, bredere mandat til prodekan for forskningsformidling og opdaterede retningslinjer for god forskningskommunikation.
  • 29.10.2018

Det sker på CBS i november

Mød vores to nye adjungerede professorer, når de holder tiltrædelsesforelæsninger på CBS. Formand for Tuborgfondet Anne-Marie Skov fortæller om forandringsprocesser og bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden Lars Rebien Sørensen sætter os ind i fondens nye strategi. Læs mere om de to og mange flere events i november.
  • 24.10.2018

CBS-lektor modtager CEMS Honorary Membership

Lektor og institutleder Dorte Salskov-Iversen fra Department of Management, Society and Communication modtager CEMS Honorary Membership for sit fremragende bidrag til den globale alliance inden for international ledelse, CEMS.
  • 11.10.2018

CBS opruster for at fastholde internationale talenter

Uddannelsesdekanen sætter med ny stilling fokus på indsatsen for at få CBS’ internationale dimittender i arbejde. ”De udenlandske studerende og dimittender udgør en fantastisk ressource for Danmark, det danske samfund og erhvervsliv”, lyder det fra dekanen.