• 29.06.2018

Forskere aflæser Roskilde Festivals digitale aftryk

Roskilde Festival har fået et digitalt lag, som forskere fra CBS graver i. Når festivalgæsterne bevæger sig rundt med mobiltelefoner, kan forskerne ud fra sociale medie- og GPS-data vise, hvad der gør steder betydningsfulde for gæsterne, viser forskning. Den viden kan overføres til andre større events og til byudvikling, fremhæver professor ved CBS Ravi Vatrapu.
  • 12.06.2018

Studerende bliver anerkendt med talentlegat

Syv CBS-studerende blev for nyligt anerkendt af CBS for deres talent og ildsjæl med Finn Junge-Jensen-legatet. Fælles for de syv legatmodtagere er, at de gerne yder en ekstra indsats.
  • 12.06.2018

Tocifret millionbeløb til fem forskningsprojekter

Hvordan har den danske elite præget den danske model? Skiller Danmarks innovationspolitik sig ud ift. Kinas og USAs politik? Det er temaerne for to af i alt fem forskningsprojekter, der samlet har modtaget knap 15 mio. kr. i støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond.
  • 11.06.2018

Anchoring Humanities in Business

Aspen Institute og CBS afholder dette års vigtige internationale debat om undervisning og tilgange til at mikse humaniora og business for at uddanne ledere og skabe betingelserne for langsigtet kapitalisme.
  • 08.06.2018

Find CBS på Folkemødet 2018

Er universitetsstuderende for målorienterede? Skal virksomheders bestyrelser have en folkevalgt repræsentant? Hvor meget må man tjene på velfærd? Få et overblik over de mere end 24 debatter, CBS deltager i ved årets folkefest på Bornholm fra torsdag den 14. juni til søndag den 17.juni.
  • 04.06.2018

Stakeholder-tænkningens pioner besøger CBS-konference

CBS er stolt af at byde velkommen til professor og ledende eksponent for stakeholder-tænkningen, R. Edward Freeman den 11. juni. Han deltager i en international konference om bæredygtighed gennem partnerskaber.
  • 30.05.2018

Det sker på CBS i juni

Hvordan skaber vi bæredygtighed gennem partnerskaber? Det vil en række virksomheder, politikere og forskere komme med deres bud på - heriblandt den tunge amerikanske filosof Edward Freeman, som de fleste med viden om stakeholder-teori kender til. Det er blot et af mange arrangementer på CBS i juni, som også tæller en god portion ph.d.-forsvar, workshop om e-eksport, seminar om sociale mediers indflydelse på vores sundhed og startskuddet til at 70 forskellige nationaliteter gæster CBS’ sommeruniversitet.
  • 23.05.2018

Bæredygtighed: CBS er nyt medlem af UN Global Compact

Copenhagen Business School forpligter sig til at støtte FN-initiativet for virksomheders arbejde med samfundsansvar. Dette tiltag anerkendes samtidig torsdag 24. maj, når direktør for UN Global Compact Lise Kingo modtager prisen som årets æresalumne på CBS til den årlige alumnedag.