Nyheder


 
 • 20.02.2018

  Erhvervskandidatuddannelser – en realitet

  Nu er det muligt at tage en kandidatuddannelse samtidig med drømmejobbet. Ansøg inden 1. marts og få en spændende uddannelse, som erhvervslivet efterspørger.
 • 19.02.2018

  Dit valg af møbler er et produkt af den tid, du lever i

  Succesen bag moderne dansk møbeldesign var ikke kun håndværk og æstetik. Det var i lige så høj grad selve kommercialiseringen, der førte danske møbler til udlandet. Erhvervshistoriker ved CBS professor Per H. Hansen omskriver historien om moderne dansk møbeldesign, som du også kan få fortalt 1. marts, hvor han forsvarer sin doktorafhandling.
 • 09.02.2018

  Nyt forskningscenter: De store udfordringer ligger i tiden

  CBS har fået et tværfagligt forskningscenter, Centre for Organizational Time, der skal være centrum i et forskningsnetværk for tænkning om organisationer og tid. Ved indvielsen talte nogle af CBS’ fremmeste forskere om, hvilken rolle tid spiller inden for deres forskellige erhvervsøkonomiske discipliner.
 • 06.02.2018

  Donation styrker forskning i ledelse af erhvervsfonde

  Novo Nordisk Fonden giver 10 mio. kroner til CBS til et professorat i erhvervsdrivende fonde. Donationen er med til at sikre et vigtigt forskningsområde for Danmark, siger forskningsdekan Søren Hvidkjær.
 • 01.02.2018

  Det sker på CBS i februar

  Hvordan ændrer man individers beslutningsprocesser og skaber et mere bæredygtigt samfund, ifølge en erfaren amerikansk professor? Hvordan får vi en bæredygtig maritim sektor i 2030? Hvad er fremtiden for euroen efter Brexit? Kom forbi til et af CBS’ arrangementer i februar.
 • 22.01.2018

  CBS’ nyeste tværfaglige forskningssatsninger

  ’Diversity & Difference’, ’Inequality’ og ’Transformations’ er navnene på de tre nye såkaldte Business-in-Society-platforme på CBS. Satsningerne skal løbe over en femårig periode.
 • 04.01.2018

  Det sker på CBS i januar

  CBS skyder 2018 i gang med en række arrangementer. Mød blandt andet en indflydelsesrig amerikansk HR-professor, få de nyeste tendenser inden for kundetilfredshed og lær hvad flere års studier af psykologien bag entreprenøren viser.
 • 21.12.2017

  Nyt håb om miljøvenlig fragt på verdens have

  Miljøet er lige nu taberen, når vores varer skal krydse verdens have. CO2, metan og andre udstødningsgasser er blandt synderne. Men med en tocifret millionbevilling fra et canadisk råd skal CBS Maritime være med til at lede et større globalt samarbejde for grønnere shipping.

Sider