• 23.05.2018

Bæredygtighed: CBS er nyt medlem af UN Global Compact

Copenhagen Business School forpligter sig til at støtte FN-initiativet for virksomheders arbejde med samfundsansvar. Dette tiltag anerkendes samtidig torsdag 24. maj, når direktør for UN Global Compact Lise Kingo modtager prisen som årets æresalumne på CBS til den årlige alumnedag.
  • 09.05.2018

Problemer med hvidvask i banker - find en ekspertkilde

Finanstilsynet har givet Danske Bank en hård kritik i sagen om hvidvask i Estland. Find en forsker på CBS, der kan udtale sig om bl.a. bankers omdømme, corporate governance, anti-korruption og skatteforhold.
  • 09.05.2018

OECD Knowledge Partner 2018 - sådan bidrager CBS

Hvordan Facebook påvirker menneskerettigheder, en grafisk øvelse om ulighed og en kritisk tilgang til den digitale transformation af jobmarkedet. Det er nogle af CBS' bidrag som Knowledge Partner i OECD Forum i slutningen af maj under overskriften ”What brings us together”.
  • 08.05.2018

Færre institutter på CBS

CBS reducerer med fusioner antallet af institutter fra 14 til 11. Beslutningen skal skabe stærkere miljøer for forskning, uddannelse og undervisning. Alle medarbejdere tilbydes fortsat ansættelse.
  • 30.04.2018

Det sker på CBS i maj

I maj får CBS besøg af organisationsguru Henry Mintzberg, en forsker, en advokat og en graverchef, der taler om gråzonerne i vores skattekontrol og 22 forskere, der præsenterer deres feltstudier inden for entreprenørskab. Vi glæder os til at se dig på campus.
  • 26.04.2018

Organisationsguruen Henry Mintzberg besøger CBS

Den canadiske organisationsguru, professor og forfatter Henry Mintzberg besøger CBS onsdag d. 2. maj, hvor han skal møde studerende og partnere for at dele sine tanker og idéer om at genskabe balance i samfundet på tværs af politiske holdninger og sektorer.
  • 25.04.2018

Ny uddannelse udbudt af KADK og CBS kobler design og forretning

Kunstneriske uddannelser i arkitektur og design – og erhvervsøkonomiske uddannelser har meget at tilbyde hinanden. Derfor opretter KADK og CBS en ny fælles kandidatuddannelse i Strategisk design og Entreprenørskab. Fuldstændig oplagt at styrke viden og kompetencer på tværs, lyder det fra erhvervslivet.
  • 17.04.2018

CBS skal have ny rektor

Rektor Per Holten-Andersen har valgt at fratræde som rektor for CBS ultimo januar 2019.