Institut for Regnskab

ACC NEWS

Thomas Riise Johansen og Morten Holm har netop offentliggjort en rapport med resultaterne fra en undersøgelse af revisors betydning i små virksomheder.
Revisors betydning for små virksomheder

Om instituttet

Institut for Regnskab blev grundlagt i 1932 og er den største akademiske institution i Danmark, og en af ​​de største i Europa, inden for regnskab, revision, økonomistyring og selskabsledelse. Vores ambition er at øge vores indflydelse på det internationale forskningssamfund yderligere.

Instituttet prioriterer relevans og kvalitet i forskningen med stor indflydelse til følge, både samfundsmæssigt og forretningsmæssigt, inden for vores forskningsområder. Denne påvirkning sker direkte gennem forskning og i samarbejdet med såvel virksomheder og samfund samt indirekte gennem vores uddannelsesportefølje.

På instituttet uddanner vi en hel del ph.d.-studerende såvel som adskillige bachelor- og kandidatstuderende på forskellige linjer, f.eks. cand.merc.aud. (revision), cand.merc.fir. (finansiering og regnskab) og cand.merc.asc. (regnskab, strategi og kontrol), og vi tilbyder lederuddannelse og efteruddannelse i f.eks. regnskab, strategi og selskabsledelse. Vi har eksempelvis Danmarks største HD-linje, Regnskab og Økonomistyring, som en del af porteføljen. Derudover arrangerer vi div. workshops, forskningsprojekter, forskningsseminarer, konferencer osv.

Instituttet omfatter desuden to centre: Center for Corporate Governance og Center for Ejerledede Virksomheder. De to centre kombineret med resten af ​​fakultetet på instituttet besidder en bred og nuanceret vifte af kompetencer, talenter og ekspertise inden for de mange aspekter af regnskab, revision og selskabsledelse, og sammen udforsker vi disse emner fra nationale såvel som globale perspektiver. Dette afspejles også gennem vores multinationale skare af medarbejdere, da vi i stigende grad tiltrækker dygtige forskere fra hele verden.

 

Sidst opdateret: Institut for Regnskab // 05/10/2022

Join us