Minors


 

Hvad er en minor?
En minor er en samlet pakke af enkeltfag inden for et særligt fagområde. En minor består typisk af tre enkeltfag. I beskrivelsen af den enkelte minor kan du se hvilke enkeltfag, minoren består af. Du kan finde alle minors på listen over enkeltfag, der udbydes i efterårssemesteret under Enkeltfag.

Hvorfor læse en minor?
At læse en minor giver dig en specialisering inden for minorens fagområde. Specialiseringen får du, fordi du gennem en minor læser en række fag, der har en fælles faglighed og sammenhæng. Findes der ikke en minor indenfor det/de fagområder, du gerne vil specialisere dig i, eller får du ikke plads på den minor, du ønsker, kan du selv specialisere dig ved at tage enkeltfag inden for det pågældende fagområde.​​

Hvordan opnår jeg en minor?
Alle enkeltfag, der indgår i minoren, udbydes om efteråret. Du skal bestå alle de enkeltfag, minoren indeholder, for at opnå en minor. Består du ikke et eller flere af fagene i minoren, vil du ikke bestå minoren samlet. Det betyder også, at du ikke kan få et bevis for minoren. For at kunne opnå en minor skal du være tilmeldt alle fagene i minoren i samme semester; dette gælder dog ikke minors udbudt af studierne cand.merc.jur. og MSc IBC, hvor du godt kan være tilmeldt fag indeholdt i minoren på forskellige semestre og stadig opnå en minor.

Hvordan tilmelder jeg mig en minor?
Du kan læse mere om, hvordan du tilmelder dig enkeltfag, og dermed også minors, under Enkeltfag.

Sidst opdateret: Web editor - Student Communications // 02/02/2019