International profil

På CBS er du omgivet af mange nationaliteter, og har undervisning med et internationalt perspektiv. Du kan tage et semester på udveksling, læse fag på Summer University eller tage i praktik i udlandet. Læs mere om de mange muligheder du har for at skabe en international profil her.

International hele vejen rundt

Med mere end 21.000 studerende på campus kan du være helt sikker på at møde mennesker fra hele verden. Du bliver en del af et divers campus med studerende, undervisere og ansatte fra mere end 50 forskellige nationaliteter. Du vil helt sikkert høre andre sprog end dansk, når du er på campus.  

Som studerende er der mange forskellige måder, du kan lære nye kulturer at kende på. Igennem dit gruppearbejde lærer du at arbejde i et interkulturel miljø. Undervisere og gæsteundervisere skaber en international faglig oplevelse. Og ved at engagere dig i studiemiljøet skaber du dit eget internationale netværk.
 

Uddannelser med internationale perspektiver

CBS er international på mange måder. Der er uddanneler kun på engelsk, uddannelser kun på dansk og endda uddannelser, hvor du kan fokusere på et helt tredje sprog. Uanset hvilket sprog du tager din uddannelse på, kan du være sikker på, at der også på den uddannelse vil være et international perspektiv på de emner, du lærer om.

På Msc in Digital Business, lærer du hvordan den digitale omstilling påvirker ikke bare virksomheder men også hele samfundet. På HA(jur.) får du indsigt i, hvordan globalisering påvirker virksomheders muligheder for at drive forretning. På BSc Shipping får du en forståelse for den globale shippingindustris kontekst og strategi. På HA(fil.) arbejder du med de udfordringer, som virksomheder møder i en verden med stigende globalisering og krav til både økonomisk effektivitet og social ansvarlighed.

På CBS er din undervisning baseret på den nyeste forskning. En stor del af forskningen foregår på engelsk, hvilket betyder, at selv hvis du læser på en dansksproget uddannelse, vil du arbejde med tidskrifter, bøger og andet undervisningsmateriale på engelsk.
 

Et internationalt studieliv

Studerende fra alle uddannelser og baggrunde mødes i de mere end 100 forskellige studenterorganisationer på CBS. Ved at engagere dig i studielivet på CBS, får du god mulighed for at udvide dit eget internationale netværk.

Du kan også blive en del af de International Student Ambassadors (ISA), melde dig som buddy for udvekslingsstuderende eller blive en del af exchange crew. Hvis du leder efter et internationalt studieliv, så finder du det på CBS.

Gruppearbejde er også en hel central del af studielivet på CBS. Med tusindevis af internationale studerende vil du arbejde sammen med studerende fra hele verden og få praktisk erfaring med tværkulturelt teamwork. Selv på de dansksprogede uddannelser kan du møde studerende fra de andre nordiske lande.
 

Udveksling og international praktik

Mange studerende tager på udveksling. Når du tager på udveksling, læser du dine valgfag på et universitet udlandet.

CBS samarbejder med mere end 300+ universiteter i over 50 lande, så muligheden for at rejse hvor end du vil, er stor. Hvis du synes udveksling lyder spændende, er det den ideelle mulighed for at opleve det at bo i et andet land, samt studere på et andet universitet. 

Du kan finde en liste over samtlige partneruniversiteter her.

På nogle uddannelser har du også mulighed for at tage i praktik. Mange virksomheder rundt om i verden tilbyder praktikophold – også mange af de store internationale virksomheder i Danmark. Et internationalt praktikophold er endnu en måde du kan skabe en international oplevelse på CBS.
 

CBS Summer University

CBS Summer University tiltrækker omkring 2300 studerende fra mere end 50 lande til CBS hver sommer. Det er både udvekslingsstuderende, freemovers, studerende fra CBS og andre danske universiteter samt folk fra erhvervslivet, der gerne vil udbygge deres viden og færdigheder.

Som CBS-studerende kan du læse valgfag på Summer University. Det er en god mulighed for at netværke og lære sammen med studerende og undervisere fra hele verden.

Læs mere om CBS Summer University her.
 

Sidst opdateret: Web editor - Student Communications // 18/06/2024