Department of Digitalization

The Nexus of Digital Transformation: The Department of Digitalization (DIGI) focuses on how digital technologies are changing business and society. This is reflected in our teaching and research activities, as well as our externally funded research projects and ongoing engagement with external partners.

SummerPicture2018

[Fakultetets sommer billede 2018]

For more information please visit the English version of the department's site.

VELKOMMEN

Instituttet for Digitalisering forsker i de følgende områder relateret til informations teknologi og informations systemer:

• Design
  • Implementering
  • Brug og udnyttelse
  • Informationshåndtering

Vi stræber efter et  højt niveau af samarbejde med repræsentanter fra industry og samfund, samt ligeledes at organisere vores forskning til at imødekomme den hurtige udvikling og radikale innovation der er kendetegnet ved forskning indenfor feltet af information systemer. Vi opnår dette ved at organisere dele af vores forskning omkring temaer der adresserer sig til samfunds eller virksomheds udfordringer. Temaerne er aktuelle, populære, interdisciplinære og dynamiske af natur. Tilmed formår DIGI stadig at vedholde de mere traditionelle forsknings områder for den disciplinære udvikling af dets forskere.

Den reviserede strategi for Intistituttet for Digitalisering:

Reviseret strategi (2016-2020)

Fakultet på instituttet underviser primært i de følgende studier:

Instituttet for Digitalisering er en del af de følgende innovations netværker:

Sidst opdateret: Department of Digitalization // 08/07/2021