Center for Corporate Governance

Board Leadership Society

Only in Danish

BESTYRELSESFORENINGEN

Bestyrelsesforeningen blev i 2013 stiftet af 8 virksomheder, 24 bestyrelsesformænd og 10 professorer som en faglig autoritet og drivende kraft i udviklingen af værdiskabende og professionelt bestyrelsesarbejde samt rammebetingelserne herfor. Foreningen har i dag over 1000 medlemmer, som hovedsageligt er bestyrelses- og direktionsmedlemmer i foreningens 66 virksomhedsmedlemmer.

Foreningens udgangspunkt er unikt - også i international sammenhæng - med en medlemskreds i virkefeltet mellem forskning, erfaring fra bestyrelseslokalerne, virksomhederne, toneangivende erhvervs- og brancheorganisationer, institutionelle investorer samt rådgivere for toppen af dansk erhvervsliv. Foreningen er uafhængig af interesser udover at bidrage til udviklingen af bestyrelsesarbejdet og sætte betydningen af godt bestyrelsesarbejde og rammebetingelser herfor på dagsordenen. Foreningen medvirker til at give retning for forskning og til at styrke den tværfaglige tilgang til governance og bestyrelsesarbejde.

Det er af afgørende betydning, at fagområdet udvikles i tæt dialog mellem erfaring fra bestyrelseslokalerne, erhvervslivet investorer og forskning. Ambitionen er at samle de bedste kræfter. Til styrkelse af den faglige udvikling og samspillet mellem erfaring fra bestyrelseslokalerne og forskning har CBS udnævnt ni adjungerede professorer, der alle er nøglepersoner i Bestyrelsesforeningen og CBS Bestyrelses-uddannelsernes faculty: Christian Frigast, Jeppe Christiansen, Jim Hagemann Snabe, Lars Nørby Johansen, Lars Rebien Sørensen, Marianne Philip, Søren Bjerre-Nielsen, Tom Jacobsgaard og Torben Møger Pedersen.

Læs mere om Bestyrelsesforeningen og medlemskab af foreningen her

 

KONTAKT

Bente Overgaard
Direktør   
bo@bestyrelsesforeningen.dk

Sisse Mikkelsen
Sekretariatschef
sm@bestyrelsesforeningen.dk
 

www.bestyrelsesforeningen.dk
Følg Bestyrelsesforeningen på Linkedin   
Følg Bestyrelsesforeningen på Twitter

 

The page was last edited by: Department of International Economics and Management // 01/22/2023