Listen to a conversation on leadership dilemmas with Lars Munch, Chairman of the Board at JP/Politikens Hus

Som leder er du aldrig færdig med at udvikle dig. I anden sæson af vores podcast serie, Lederløftet, handler det om ledelse i den polyfone virksomhed, hvor stemmerne er mange. Hvad betyder det at lede en virksomhed, hvor narrativer og handlemønstre eksisterer på kryds og tværs?

08/18/2022

Anden sæson af MMD's podcastserie Lederløftet indeholder tre samtaler om 'Kontrapunkter i Ledelse’. Udgangspunktet er det musikalske begreb, kontrapunkt, der handler om at stille sig i krydsfeltet af virksomhedens mange stemmer og samtidig tilbyde en klar ledelsesstemme i dialogen om virksomhedens udfordringer og udviklingsambitioner. Professor Jan Molin inviterer tre erfarne ledere i studiet til at dele og udforske deres erfaringer med kontrapunkter i ledelsesarbejdet. Find samtalerne herunder eller download på iTunes eller Soundcloud (link ovenfor), så du kan lytte med, når det passer dig. God fornøjelse! 

SÆSON 2: #1 OM DET LEDELSESMÆSSIGE VALG 

”Jeg vil hellere kritiseres for at have gjort noget, end efterfølgende at kritiseres for ikke at have gjort noget. Og have lukket og slukket for en virksomhed.” (Lars Munch)

 
Første afsnit af serien med samtaler om Kontrapunker i Ledelse, handler om at stå ved sit valg som leder, når en udefrakommende trussel og et dertilhørende beslutningsdilemma melder sin ankomst. I samtalen deltager bestyrelsesformand for JP/Politikens Hus, Lars Munch og professor ved CBS, Jan Molin.

SÆSON 2: #2 OM LEDELSE I DEN POLYFONE VIRKSOMHED 

”Jeg tror, det handler rigtig meget om tillid. Altså tillid til ledelsessystemerne og til organisationen. Den grundlæggende tillid for mig i det system er tilliden til, at folk gerne vil det rigtig. Og når de ikke gør det rigtige, så er det altovervejende fordi, der er en eller anden grund til det.” (Peter Ekebjærg)

 

I andet afsnit af serien med samtaler om Kontrapunker i Ledelse, handler det om at omstille en polyfon og værdibaseret virksomhed i evig vekselvirkning mellem mange dagsordener. I samtalen deltager Chefpolitiinspektør i Rigspolitiet, Peter Ekebjærg, og professor ved CBS, Jan Molin.

SÆSON 2: #3 OM AT BALANCERE SIN LEDELSESKOMMUNIKATION 

”Ledelseskommunikation er for mig der, hvor relationer bliver skabt. Og bliver relationer skabt, så bliver der en nogenlunde fælles forståelse og et fælles sprog i organisationen. Og det sker rigtig ofte på den der ølkasse.” (Mette Gregersen)
 
I tredje og sidste afsnit i samtaleserien om Kontrapunker i Ledelse, handler det om ledelseskommunikation og balancen mellem at vise beslutningskraft, sårbarhed og tvivl. I samtalen deltager COO hos Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden, Mette Gregersen, og professor ved CBS, Jan Molin.


 

 

 

 

 

The page was last edited by: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 10/27/2023