CBS Leadership Centre

CBS Leadership Centre bringer forskere og ledere sammen om en fælles ambition: At udøve ledelse, der skaber robuste virksomheder og organisationer, som leverer resultater, og som bidrager med transformative løsninger på samfundets vigtigste udfordringer.

Leadership Forsideslider

Tilmeld dig den internationale ISLC Leadership konference i København!
Nyt CBS-ledelsescenter skal øge samarbejdet med erhvervslivets ledere
»Ledelsesløse organisationer er en komplet illusion« siger Nicolai J. Foss, professor på Institut for Strategi og Innovation ved CBS, i et interview med Lederstof.dk.
Krigen i Ukraine: Lederskab og socialt ansvar i krisetider
Photo Shutterstock
Præsident Zelenskyy som strategisk kommunikator og leder
Volodymyr Zelenskyj
Event on the 9th of May on Nordic Leadership characteristics, similarities and pitfalls.

CBS LEADERSHIP CENTRE

Ledelse er den målrettede og afbalancerede evne til at få ting til at ske. Ved at sætte retning, involvere og uddelegere, er ledelse nøglen til værdiskabelse og trivsel i virksomheder og organisationer. For at kunne løse komplekse samfundsudfordringer og besvare de store spørgsmål er det nødvendigt med god og ansvarlig ledelse på tværs af arbejdsområder og fagdiscipliner. Det er baggrunden for CBS Leadership Centre.

Leadership båd

CBS Leadership Centre er et vindue ind til ledelsesviden og ledelsesuddannelser på CBS. Det er et mødested for ledere og lederudvikling i Danmark og internationalt. Vi vil inspirere til samspil mellem forskere og ledelsespraktikere i organisationer af enhver art, store som små, private som offentlige, gamle som nye, lokale som internationale.

Ved at koble forskningen med erhvervsliv og samfund, vil vi bidrage til fælles indsatser der kan skabe nye muligheder og være med til at løse vigtige samfundsmæssige udfordringer.

Velkommen!

Sidst opdateret: CBS Leadership Centre // 28/04/2023