Om CBS Leadership Centre

CBS Leadership Centre klæder nuværende og fremtidige ledere på til at sætte retning og skabe resultater gennem andre og i samarbejde. Vores mål er bl.a. at sætte lys på den type af ledelse der har udviklet sig i de nordiske lande, og opmuntre til ledelsesprincipper der bygger på involvering og aktiv deltagelse.

Foto: Emma E. Fanøe (2023)

FORMÅL

God og ansvarlig ledelse er nøglen til værdiskabelse i virksomheder og organisationer. Og det er afgørende for private virksomheder og den offentlige sektors evne til at påtage sig deres voksende ansvar i forhold til at agere på de samfundsudfordringer, som Danmark og vores klode står over for.

CBS Leadership Centre ønsker at facilitere disse fremskridt i ledelsespraksis, og det er en central del af CBS' ambition om at tage ansvar for samfundsmæssige udfordringer på både lokalt og globalt niveau.

Med CBS Leadership Centre ønsker CBS at skabe et nordisk centrum for ledelsesviden og inspiration ved at styrke og mobilisere CBS’ ledelsesforskning, -uddannelse og dialog med omverdenen.

HVAD VI GØR

CBS Leadership Centre er et mødested for forskere på ledelsesområdet og erhvervsfolk både i Danmark og internationalt. Vi samler, styrker og formidler CBS’ ledelsesforskning, og vi faciliterer dialogen mellem praktikere i den private og den offentlige sektor. Vi inspirerer til den transformation der er grundlaget for at kunne adressere vigtige samfundsmæssige dagsordener som bæredygtighed, digitalisering, mangfoldighed og meget mere.

At kombinere virksomhedsøkonomi og forståelse for dynamikker i samfundet er kernen af CBS’ arbejde, og hver dag uddanner vi fremtidige og nuværende ledere til at sætte retning og levere resultater i samarbejde med andre. CBS Leadership-initiativet trækker fra denne pulje af viden og interaktion. Vi arbejder tværfagligt og samler kompetencer fra alle dele af vores organisation.

HVOR DU MØDER OS

CBS Leadership Centre er en portal til forskning og viden om ledelse skabt inden for forskellige discipliner på CBS.

Vi poster artikler og arrangementer der fremmer læring og inspiration om ledelse og inspirerer til partnerskab og tværgående samarbejde på tværs af videnscentre på CBS.

 

CBS Leadership Team

Marie Louise Mors

Academic Co-Director

Professor, Institut for Strategi og Innovation

 

Louise er professor i Strategi og International Ledelse og Academic Co-Director for CBS Leadership Centre.

 

Louise har mere end tyve års erfaring med forskning indenfor strategi, organisation og ledelse. Hendes seneste forskning fokuserer på bestyrelsesdynamikker. På CBS underviser hun blandt andet i Global Leadership og Strategi.

Silviya Svejenova Velikova

Academic Co-Director

Professor, Institut for Organisation

 

Silviya er professor i Ledelse og Innovation og Academic Co-Director for CBS Leadership Centre.

 

Silviya har mere end 20 års erfaring med forskning inden for organisation, innovation og ledelse. Hendes seneste forskning fokuserer på topleder transformation og kreativ ledelse for en bæredygtig fremtid. På CBS underviser hun bl.a. i Strategi og Identitet.

Eva Fog Bruun

Centre Director og daglig leder af CBS Leadership Centre.

 

Med +20 års erfaring inden for forretningsudvikling, marketing og branding, primært i den private sektor, og med en solid baggrund som leder, bygger Eva bro mellem praktikeren og den akademiske tilgang til ledelsesdisciplinen.

 

Eva er desuden ekstern lektor ved Institut for Afsætning på CBS.

Emma E. Fanøe

Studentermedhjælper, CBS Leadership Centre.

 

Emma E. Fanøe er studentermedhjælper i CBS Leadership Centre, hvor hun hjælper med organisering og afvikling af events samt diverse kommunikationsopgaver. Gennem sin Bachelor i Erhvervsøkonomi og psykologi fra CBS, har hun udviklet en passion for ledelse, både akademisk og i praksis.

 

Emma læser sideløbende en Kandidat i Erhvervsøkonomi og psykologi på CBS.

 

Sidst opdateret: CBS Leadership Centre // 07/02/2024