Nyheder


 
 • 21.03.2018

  Kurser: Perfekte litteraturlister

  CBS Bibliotek holder kurser i referenceværktøjet Mendeley resten af semestret. Mendeley kan bruges til at holde styr på alt den litteratur, du bruger i dine opgaver. Du kan indsætte henvisninger i din tekst løbende og lave en komplet litteraturliste i den style du ønsker.
 • 16.03.2018

  Nu stemmer russerne

  Følg den nationale og internationale dækning af valget i Rusland. CBS Bibliotek anbefaler databaserne Library PressDisplay, Factiva og Infomedia.
 • 12.03.2018

  CBS Bibliotek er nu åbent 24/7

  CBS Bibliotek Solbjerg Plads fungerer nu som læsesal hele døgnet ligesom 24/7-læsesalene i Porcelænshaven og Graduate House. Som CBS-studerende kan du bruge rummet og studere, når det passer dig - også uden for betjeningstiden.
 • 07.03.2018

  Database: Kompass EasyBusiness

  Brug Kompass Easy Business, når du vil lokalisere virksomheder på baggrund af produkter, services og brancher. Den har en meget detaljeret klassifikation af virksomheder og er derfor et et godt supplement til andre virksomhedsdatabaser.
 • 27.02.2018

  Følg valget i Italien

  På CBS Bibliotek kan du følge den nationale og internationale dækning af valget i Italien. Prøv databaserne Library PressDisplay, Factiva og Informedia.
 • 15.02.2018

  Ny grænseflade til Libsearch

  I dag d. 15. februar skifter Libsearch udseende og får et mere enkelt og lækkert udtryk. Den har de samme funktioner, som den gamle søgegrænseflade, så du stadig kan søge efter bøger og artikler, betale bøde og forny dine lån.
 • 02.02.2018

  Er du klar til Career Fair Spring 2018?

  Forbered dig til Career Fair d. 7. februar 2018. Udnyt bibliotekets databaser til at undersøge din måske kommende arbejdsplads. Se hvilke databaser vi anbefaler dig at bruge.
 • 26.01.2018

  Find de gode artikler

  Læs om hvad literature reviews er og hvordan de kan være en kæmpe hjælp, når du søger efter litteratur til din opgave.
 • 22.01.2018

  Online adgang til The Economist

  CBS Bibliotek har altid haft seneste udgave af The Economist stående på display i biblioteket, men nu er det endnu nemmere at holde sig opdateret i det verdenskendte ugeblad. På campus har du adgang via economist.com, er du et andet sted skal du logge ind via databaser.
 • 17.01.2018

  Godt nyt til nyhedsjunkies

  Nu er der online adgang til Jyllands-posten og Politiken så du kan læse artiklerne direkte på avisernes egne hjemmesider uden begrænsning i antallet af artikler. Adgangen er for CBS studerende og ansatte. Er du på campus, er du allerede logget ind, sidder du et andet sted, skal du gå via ”databaser” for at logge ind.

Sider