• 19.10.2021

ESG Data Days 2021

CBS Library er vært for en række præsentationer om ESG data. Du kan blive klogere på, hvordan du får adgang til ESG data og værktøjer, som du har brug for, når du skal integrere ESG faktorer i din portfolieanalyse, equity-undersøgelse, screening eller kvalitative analyse.
  • 01.10.2021

Læsesalen i Dalgas Have lukker midlertidigt

Fra 18. oktober 2021 skal bibliotekets læsesal på Dalgas Have bruges til at genhuse Institut for Digitalisering. De kan ikke være i deres nuværende bygning på Howitzvej 60 på grund af nedstyrtningsfare. Vi genåbner så hurtigt som muligt og henviser til læsesalene på Solbjerg Plads og i Graduate House samt Academic Lounge lige til venstre for hovedindgangen.
  • 28.09.2021

Er du klar til Career Week?

Som CBS-studerende har du adgang til en lang række relevante databaser med virksomhedsdata og nyheder. Udnyt dem, når du forbereder dig til Career Week.
  • 07.09.2021

Fest på CBS

Fredag den 10. september er der stor fest for CBS-studerende på Solbjerg Plads. Biblioteket lukker derfor kl. 17:00 og genåbner lørdag morgen kl. 8:00.
  • 25.08.2021

Er du lige startet på CBS?

Når studiet starter, er CBS Bibliotek et godt sted at kende. Her er nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af alle de tilbud og services, vi har til CBS studerende. Velkommen :-)
  • 18.08.2021

Litteratur om LGBT+ og relaterede emner

I denne uge løber Copenhagen 2021 af stablen. Har du lyst til at vide mere om LGBT+ relaterede emner? På CBS Bibliotek har vi mange bøger og artikler, markedsrapporter og andre ressourcer.
  • 03.08.2021

CBS Bibliotek er åben

Fra 1. august 2021 er CBS Bibliotek åbent for alle brugere. Der er indgang gennem hovedindgangen og du skal fortsat kunne fremvise et gyldigt coronapas hvis vagten beder om det.
  • 01.07.2021

Gå på opdagelse i CBS’ turismeforskning

Turismebranding af storbyer, bæredygtig turisme, Covid-19’s påvirkning af turisme - på CBS forskes i mange forskellige aspekter af turisme. Få et overblik over de mange forskellige publikationer, som CBS’ forskere har udgivet om turisme.
  • 24.06.2021

Tag 250.000 e-bøger med på ferie

Brug ferien på at indhente det forsømte, komme på forkant eller bare til at blive inspireret. Som CBS-studerende eller ansat har du adgang til mere end 250.000 e-bøger gennem CBS Bibliotek. Læs e-bøger fra velansete forlag uanset om du rejser ud i verden eller bliver hjemme.