• 01.07.2019

Nyt lækkert biblioteksrum på vej

Vær den første til at se den makeover CBS Bibliotek gennemgår hen over sommeren. Følg os på Facebook og Instagram og få dugfriske opdateringer fra stueetagen efterhånden som de nye specialdesignede møbler ankommer.
  • 26.06.2019

Læs e-bøger i din ferie og vær klar til semesterstart

Brug ferien på at indhente det forsømte, komme på forkant eller bare til at blive inspireret. Læs e-bøger fra velansete forlag uanset om du rejser ud i verden eller bliver hjemme. E-bøger fra CBS Bibliotek er altid tilgængelig for dig, der har CBS username og password.
  • 13.06.2019

Summer University og CBS Bibliotek

Pensumlitteratur, artikler og læsepladser. Biblioteket på CBS tilbyder en lang række services til dig, som har valgt at tage på Summer University på CBS.
  • 13.06.2019

Stopper du på CBS?

Husk nu at registrere dig som CBS Alumne. Så kan du nemlig stadig booke læsepladser. Og du får adgang til en artikeldatabase, så du kan holde dig ajour med dine fagområder.
  • 20.05.2019

Selvom du stopper på CBS, glemmer vi dig ikke

Den 23. maj 2019 fejrer CBS ”Alumni Day” i Ovnhallen. Vi benytter anledningen til at fortælle om de services CBS Bibliotek tilbyder dig, når du er færdig med din uddannelse på CBS.
  • 09.05.2019

Valg til Europa-Parlamentet

CBS Bibliotek anbefaler forskellige ressourcer med information om Europa Parlamentet og det kommende valg, inden du skal stemme.
  • 30.04.2019

One screen to rule them all?

En samtale med professor Bent Meier Sørensen om den magt som vores mange digitale enheder udøver over os. Semestrets sidste event i CBS Library Forum.
  • 26.04.2019

Få hjælp til din litteraturliste

Er du klar til at aflevere? Eller frustrerer litteraturlisten og teksthenvisningerne dig? Mød CBS' bibliotekarer ved pop-up Referencebaren i Graduate House og på Solbjerg Plads i begyndelsen af maj. De svarer på spørgsmål om referencer og kildehenvisninger mm.
  • 10.04.2019

Mød 4 ph.d.-studerende fra CBS

Kom og hør om fire meget forskellige forskningsprojekter. Data-drevet fastholdelse, Blockchains i regnskabsaflæggelse, Seksuel chikane og High-frequency trading.