• 07.12.2017

Pynt juletræer med dine ønsker

Fortæl os hvad du ønsker dig allermest af CBS Bibliotek. Hvad er dine forventninger? Ville du ændre noget? Hvad savner du på CBS Bibliotek?
  • 01.12.2017

Flyt dine referencer fra RefWorks til Mendeley

Adgangen til RefWorks udløber 31. december 2017. Hvis du bruger RefWorks og også regner med at bruge et referenceværktøj fremover, anbefaler vi, at du skifter til Mendeley.
  • 22.11.2017

4 nyttige studieredskaber

Få et overblik over nogle af de nyttige studieredskaber CBS Bibliotek stiller til rådighed.
  • 16.11.2017

Glad studerende vinder iPad

CBS Bibliotek udloddede for 3 uger siden en iPad Pro til en CBS studerende, der ville bruge 5-10 minutter på et spørgeskema om plagiering. Vinderen er fundet og vi takker for den overvældende deltagelse. Men måske er du stadig i tvivl om, hvad plagiering er og hvordan du undgår det?
  • 09.11.2017

Kend din kandidat

Hvem skal have din stemme 21. november 2017? Du kan teste dine meninger og se hvilken kandidat du er mest enig med på Altinget.dk, som CBS Bibliotek giver adgang til.
  • 27.09.2017

Branchesamling til HA studier

Flere HA studier dykker ned i udvalgte brancher og virksomheder i den kommende tid. Derfor har CBS Bibliotek lavet en særlig samling med relevante bøger, som kan benyttes på biblioteket.
  • 19.09.2017

Valg i Tyskland

Følg med i den internationale dækning af det tyske valg i CBS Biblioteks avisdatabaser.