Nyheder


 
 • 02.07.2021

  CBS Bibliotek er nu åbent også for eksterne brugere

  Fra mandag den 14. juni 2021 er CBS Bibliotek åbent for CBS-studerende, CBS-ansatte med tilladelse og eksterne brugere. Der er indgang gennem hovedindgangen og du skal fortsat kunne fremvise et gyldigt coronapas eller lignende, men du skal ikke længere bære mundbind, når du er på campus
 • 01.07.2021

  Gå på opdagelse i CBS’ turismeforskning

  Turismebranding af storbyer, bæredygtig turisme, Covid-19’s påvirkning af turisme - på CBS forskes i mange forskellige aspekter af turisme. Få et overblik over de mange forskellige publikationer, som CBS’ forskere har udgivet om turisme.
 • 24.06.2021

  Tag 250.000 e-bøger med på ferie

  Brug ferien på at indhente det forsømte, komme på forkant eller bare til at blive inspireret. Som CBS-studerende eller ansat har du adgang til mere end 250.000 e-bøger gennem CBS Bibliotek. Læs e-bøger fra velansete forlag uanset om du rejser ud i verden eller bliver hjemme.
 • 10.06.2021

  Summer University og CBS Bibliotek

  På CBS Bibliotek glæder vi os altid til sommerperioden, hvor hele campus emmer af international stemning. Igen i år er det meget anderledes. Men vi er online og klar til at guide dig i brugen af bibliotekets mange ressourcer.
 • 03.06.2021

  Ny database: Yearbook of International Organizations

  Som en konsekvens af globaliseringen er der kommet et væld af internationale aktører udover nationalstater. Faktisk er der så mange forskellige organisationer, at det kan være svært at vurdere deres antal såvel som deres natur. Databasen Yearbook of International Organizations kan hjælpe med denne kompleksitet.
 • 19.05.2021

  Topforskning - 50 gode kilder

  Hvis du gerne vil være på forkant og følge med i den nyeste forskning, så dyk ned i listen over de vigtigste tidsskrifter indenfor business and economics.
 • 04.05.2021

  Åbent med begrænsninger

  Du kan afhente bestillinger og aflevere materialer til personalet ved ”natindgangen”, men du kan ikke selv komme ind på biblioteket. Læsepladser og grupperum kan benyttes igen med gyldig booking og negativ coronatest.
 • 20.04.2021

  Driller litteraturlisten?

  Er du klar til at aflevere? Eller frustrerer litteraturlisten og teksthenvisningerne dig? Få online hjælp fra en bibliotekar.
 • 03.02.2021

  Craft of Research Series

  In the spring of 2021, CBS Library is running a series of weekly online talks about the research process. The talks will be especially useful for students who are working on their year-end projects.
 • 02.02.2021

  Vi får nyt bibliotekssystem

  På CBS Bibliotek har vi glædet os til at få et nyt og smartere bibliotekssystem. Brugere af Libsearch, som er den hjemmeside du møder, når du søger efter bøger, artikler mv., vil ikke opleve de store visuelle forandringer, men opgraderingen betyder, at der kommer flere nye features.

Sider