• 06.09.2019

Sådan finder du tekster fra pensumlister

Synes du, det er svært at finde teksterne på pensumlisterne? Her er et par tips til, hvordan du kan afkode henvisningerne på dine pensumlister, og hvordan du efterfølgende kan finde teksterne.
  • 01.09.2019

Semesterstartsfest 2019

Festen holdes torsdag 5. september 2019 og derfor lukker CBS Bibliotek allerede kl. 17.00.
  • 15.08.2019

Er du lige startet på CBS?

Når studiet starter, er CBS Bibliotek et godt sted at kende. Her er nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af alle de tilbud og services, vi har til CBS studerende. Velkommen :-)
  • 30.07.2019

Lukket fredag aften og nat

På fredag den 2. august skal gulvet foran natindgangen olieres, og derfor er CBS Bibliotek lukket indtil lørdag morgen 3. august kl. 7:30.
  • 01.07.2019

Nyt lækkert biblioteksrum på vej

Vær den første til at se den makeover CBS Bibliotek gennemgår hen over sommeren. Følg os på Facebook og Instagram og få dugfriske opdateringer fra stueetagen efterhånden som de nye specialdesignede møbler ankommer.
  • 26.06.2019

Læs e-bøger i din ferie og vær klar til semesterstart

Brug ferien på at indhente det forsømte, komme på forkant eller bare til at blive inspireret. Læs e-bøger fra velansete forlag uanset om du rejser ud i verden eller bliver hjemme. E-bøger fra CBS Bibliotek er altid tilgængelig for dig, der har CBS username og password.
  • 13.06.2019

Summer University og CBS Bibliotek

Pensumlitteratur, artikler og læsepladser. Biblioteket på CBS tilbyder en lang række services til dig, som har valgt at tage på Summer University på CBS.
  • 13.06.2019

Stopper du på CBS?

Husk nu at registrere dig som CBS Alumne. Så kan du nemlig stadig booke læsepladser. Og du får adgang til en artikeldatabase, så du kan holde dig ajour med dine fagområder.