• 12.06.2018

Summer University og CBS Bibliotek

Pensumlitteratur, artikler og læsepladser. Biblioteket på CBS tilbyder en lang række services til dig, som har valgt at tage på Summer University på CBS.
  • 01.06.2018

Plagiering – hvad er det?

Se resultatet fra spørgeskemaundersøgelse om hvordan CBS-studerende opfatter begrebet plagiering.
  • 23.05.2018

Selvom du stopper på CBS, glemmer vi dig ikke

Den 24. maj 2018 fejrer CBS ”Alumni Day” i Ovnhallen. Vi benytter anledningen til at fortælle om de services CBS Bibliotek tilbyder dig, når du er færdig med din uddannelse på CBS.
  • 15.05.2018

Åben 24/7

Rolige og stille omgivelser – nu kan du studere hele natten på CBS Bibliotek. Læs mere om hvordan du får adgang uden for bygningens åbningstider.
  • 30.04.2018

Ordbøger direkte på din desktop

Bruger du ordbøger, når du læser? Eller skriver? Eller bare fordi du er nysgerrig? Nu kan du downloade den nye desktop-version af Gyldendals røde ordbøger til din computer og have kvalitetsordbøger lige ved hånden.
  • 23.04.2018

Forbrugertrends og fremtidsforskning

Hvad er den næste megatrend? Hvad bliver det næste nye? CBS Bibliotek giver adgang til flere databaser og tidsskrifter, der indeholder analyserapporter om trends og fremtidsforskning.
  • 18.04.2018

Er du kommende studerende på CBS?

Der er masser af gode grunde til at vælge CBS. En af dem er CBS Bibliotek, som er et slaraffenland af litteratur, information og data. Du bliver en del af et ambitiøst studiemiljø, sammen med alle de andre CBS-studerende, som hver dag bruger læsepladser og grupperum som deres arbejdsplads.
  • 05.04.2018

Har du interesse for skibsfart og off-shore-industri?

CBS Bibliotek har for nyligt skaffet adgang til et online opslagsværk med fokus på den maritime sektor og på offshore-industrien. Vi har samlet en lille oversigt over hvilke databaser, du men fordel kan benytte, når du ønsker litteratur og information om branchen.
  • 21.03.2018

Kurser: Perfekte litteraturlister

CBS Bibliotek holder kurser i referenceværktøjet Mendeley resten af semestret. Mendeley kan bruges til at holde styr på alt den litteratur, du bruger i dine opgaver. Du kan indsætte henvisninger i din tekst løbende og lave en komplet litteraturliste i den style du ønsker.
  • 16.03.2018

Nu stemmer russerne

Følg den nationale og internationale dækning af valget i Rusland. CBS Bibliotek anbefaler databaserne Library PressDisplay, Factiva og Infomedia.