Nyheder


 
 • 26.05.2020

  Udvidelse af Library2Go

  Genåbningen i fase 2 omfatter ikke universitetsbiblioteker. Derfor fortsætter vi med at tage imod bestillinger på e-mail og udlevering af materialer gennem 24/7 nat-indgangen. Vi udvider dog med muligheden for at aflevere materialer og bestille bøger fra andre biblioteker.
 • 26.05.2020

  Invitation til Power BI online workshop

  Power BI er et oplagt værktøj til at visualisere og præsentere dine data på en nem, stilfuld og meningsfuld måde, så implikationerne af dine data bliver tydelige for dine læsere. Tilmeld dig og vær med til den online introduktion.
 • 06.05.2020

  Hjælp til litteraturlisten

  Hvordan skal referencerne i litteraturlisten se ud? Og hvordan henviser med til kilderne i teksten? Se eksempler i guide fra CBS Bibliotek.
 • 28.04.2020

  Library2Go på CBS Bibliotek

  CBS Bibliotek lancerer takeaway service. Det betyder, at du nu kan få fat i materialer fra CBS Bibliotek, som hidtil har været utilgængelige. Servicen er begrænset for at mindske smittespredning af COVID-19.
 • 16.04.2020

  Driller litteraturlisten?

  Er du klar til at aflevere? Eller frustrerer litteraturlisten og teksthenvisningerne dig? Få online hjælp fra en bibliotekar.
 • 05.04.2020

  Regnskabsordbøgerne nu på CBS

  Nu er det nemmere at slå regnskabstermer op. I Regnskabsordbøgerne får du definitioner og oversættelser på danske og engelske begreber indenfor regnskab, revision og økonomistyring. Ordbøgerne kan downloades til din desktop.
 • 31.03.2020

  Alt om metoder

  Hvis du mangler gode kilder til din metode, så er SAGE Research Methods er godt sted at besøge. Den er både til dig, der ikke ved så meget om metoder og har brug for hjælp til at vælge og forstå dem og til erfarne studerende og forskere, der vil dykke dybere ned i teorierne eller lade sig inspirere af de mange cases i databasen.
 • 12.03.2020

  Nem adgang til alverdens aviser og magasiner

  Er du til modeblade, rejsemagasiner eller måske jagt og biler. Der er noget for enhver i PressReader, som CBS Bibliotek giver adgang til. PressReader er en super-enkel platform med et hav af aviser og magasiner for enhver smag. Følg med i nyhederne verden over eller dyk ned i nogle af de magasiner du holder mest af.

Sider