Mød studerende på campus

CBS holder flere arrangementer, workshops og seminarer som giver karrierepartnere og andre relevante organisationer mulighed for at mødes og tale med studerende og nyuddannede om karrieremuligheder, karriereafklaring og styrke deres kompetencer.

Hør hvad flere organisationer siger om Career Fair

 

Arrangementer eksklusivt for karrierepartnere

Career Fair

Karrieremessen Career Fair afholdes 1-2 gange om året og har til formål at støtte studerende og nyuddannede i deres karrierevalg ved at introducere organisationer fra forskellige brancher. Her får de studerende mulighed for at udforske forskellige karrieremuligheder, netværke med virksomhedsrepræsentanter og styrke deres karrierekompetencer. Organisationer får her mulighed for at promovere deres arbejdsgivers brand og deres karrieremuligheder over for mange studerende og nyuddannede.

Karrierepartnere har mulighed for tidligere reservation af stand til Career Fair. 

Hvis I ønsker at modtage mere information vedrørende kommende Career Fairs, kan I tilmelde jer interesselisten ved at skrive virksomhedsnavn, kontaktpersons navn og kontaktpersons email til careerfair@cbs.dk

Consulting Event

Formålet med Consulting Event er at give studerende og nyuddannede indsigt i konsulentbranchen, karrieremuligheder og livet som konsulent. Til dette arrangement får karrierepartnere chancen for at møde studerende og nyuddannede, samtidig med at de besvarer spørgsmål om deres organisation og karrieremuligheder.

Graduate Event

Graduate Event har fokus på graduate programmer og jobmuligheder for nyuddannede. Formålet er at støtte studerende og nyuddannedes karriereparathed. De studerende får en bedre forståelse af de forskellige graduate programmer og første job efter dimission, og får samtidig rig mulighed for at netværke med karrierepartnere og forberede sig på overgangen fra studieliv til arbejdsliv. Karrierepartnere får her chancen for at møde og netværke med studerende og nyuddannede og give dem indsigt i deres organisation og karrieremuligheder.

Holde professionelle arrangementer for studerende eller alumner

Karrierepartnere har mulighed for at holde et professionelt arrangement for studerende eller alumner på campus eller hos dem selv. Formålet er f.eks. at styrke de studerendes karriereparathed eller alumners kompetencer. Kontakt din Relations Manager for at drøfte ideer til et arrangement. 

Karrierestand på campus

Det er muligt at booke en karrierestand på campus og her tale uformelt med studerende om karriererelaterede emner, der understøtter deres karriereparathed. Du kan her også promovere dit brand over for studerende og gæster.

Karriereseminarer

CBS holder i samarbejde med karrierepartnere seminarer med fokus på at styrke den studerendes karriereparathed og kompetencer.

Arrangementer for alle relevante organisationer

Career Fair

Karrieremessen Career Fair afholdes to gange om året og har til formål at støtte studerende og nyuddannede i deres karrierevalg ved at introducere organisationer fra forskellige brancher. Her får de studerende mulighed for at udforske forskellige karrieremuligheder, netværke med virksomhedsrepræsentanter og styrke deres karrierekompetencer. De deltagende organisationer får her mulighed for at promovere deres arbejdsgivers brand og karrieremuligheder over for mange studerende og nyuddannede.

Kontakt os på careers@cbs.dk for spørgsmål.

Karrierearrangementer for små og mellemstore virksomheder (SMV'er)

Karrierearrangementer for SMV'er har til formål at frigøre potentialet ved at give studerende og nyuddannede en bedre forståelse af karrieremuligheder i SMV'er. Til disse arrangementer får de deltagende virksomheder mulighed for at netværke med studerende og nyuddannede, fortælle om karrieremuligheder og promovere deres brand. Arrangementets struktur kan variere, men fokus er altid at matche studerende, nyuddannede og SMV'er.

Sidst opdateret: CBS Careers // 08/12/2022