24/7 Solbjerg Plads

CBS Bibliotek Solbjerg Plads har åbent hele døgnet. Du kan få hjælp af en bibliotekar på hverdage fra 9-18 samt på udvalgte lørdage fra 10-16.

Åbningstider Betjening
Mandag-fredag Hele døgnet 9-18
Lørdag* Hele døgnet 10-16
Søn- og helligdage Hele døgnet ingen betjening

*kun på lørdage i februar, marts (ikke 3/3 og 31/3), april (ikke 28/3), maj (ikke 19/5), september, oktober, november, december (ikke 22/12 og 29/12).
Lukket: 24.-26. december, 31. december - 1. januar

Spørgsmål og svar

Find svar på en del af de spørgsmål, der kan opstå i den ubemandede periode, nedenfor.
Og finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 3815 4242, chat eller e-mail libray@cbs.dk.

Hvem kan bruge det ubemandede bibliotek?
CBS Bibliotek er åbent for alle - alle ugens dage. Det gælder også i den ubemandede åbningstid, hvor CBS' bygninger er åbne (7:30-23 på hverdage og 7:30-22 i weekenden).

Natindgang
Når CBS' bygninger lukker, skal du benytte natindgangen til at komme ud og ind. Natindgangen er placeret i glasvæggen i modsatte ende af hovedindgangen.
Adgang til CBS Bibliotek efter CBS’ bygningens åbningstid er kun for CBS-studerende. CBS studiekort fungerer som adgangskort. Du skal have det opdateret i Campus Desk for at få adgang. Hvis du allerede har fået det opdateret til adgang til Porcelænshaven eller Graduate House, virker det også på Solbjerg Plads.

Hvad gør jeg, hvis der opstår problemer på biblioteket?

• Ved generende adfærd fra andre brugere, kontakt CBS Campus Services på tlf.: 3815 2700
  • Ved problemer med skabe, lamper, toiletter, mv. kontakt CBS Campus Services på tlf.: 3815 2700
  • Ved problemer med printer/kopimaskine og andre IT problemer, kontakt CBS IT-support ved Information Desk i forhallen eller på tlf.: 3815 3912.

Videoovervågning
For at undgå tyveri og hærværk er der overvågning i biblioteket.

Hvem kan låne?
Hvis du er oprettet som låner og har fået aktiveret dit kort, kan du låne materialer. Kom forbi i den bemandede åbningstid for at bliver aktiveret som låner.

Hvordan afhenter jeg reserverede materialer
Materialer klar til afhentning står på reolerne ved siden af selvbetjeningsautomaterne. Kig efter afhentningsdato og dit PID-nummer i den e-mail, du har modtaget fra CBS Bibliotek. Hvis du ikke har dato og PID-nummer, så log på selvbetjeningsautomaterne og se status. Husk at låne materialet.

Hvordan låner jeg?
Du skal være aktiveret som låner og benytte selvbetjeningsautomaterne. Brug dit sundhedskort, CBS studiekort, lånerkort eller CPR-nummer samt pinkode på 4 tal, for at logge på på selvbetjeningsautomaterne.
Der skal stå "udlånt" med sort skrift ud for alt det materiale, du låner. Hvis teksten er rød, kan det skyldes, at tyverialarmen ikke er deaktiveret og du skal derfor lægge materialet på pladen igen. Rød tekst kan dog også skyldes andre problemer f.eks. at materialet er reserveret til en anden låner.
Hvis du har problemer med udlån, så læg materialerne på den røde bogvogn, ved den røde skranke. Vedlæg en kort beskrivelse af problemet samt din e-mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvad gør jeg hvis alarmen hyler?
Kontroller, om materialet står på din udlånskvittering/lånerstatus.
Hvis ikke, skal du låne materialet igen. Vær opmærksom på at teksten ud for udlån er sort og ikke rød.
Hvis materialet står på din kvittering/lånerstatus, kan du tage det med, selvom alarmen hyler. Kontakt gerne personalet ved først kommende lejlighed.

Hvordan afleverer jeg?
Du afleverer dine materialer på selvbetjeningsautomaterne. Der skal stå "afleveret" ud for alt, der afleveres, ellers er det ensbetydende med at materialet ikke er afleveret korrekt og du er stadig ansvarlig for lånet.

Kan jeg printe og kopiere?
Du kan bruge CBS Students Print i hele åbningstiden. Maskinen står på 1. sal i computerrummet. Du skal være CBS-studerende og være oprettet som bruger af CBS Student Print for at benytte denne service. Opret dig hos CBS Student Print.
CBS Biblioteks printer (Library Printer 1,50 DKK) kan kun benyttes i den bemandede åbningstid.

Hjælp til søgning
I CBS Biblioteks LibGuides kan du få hjælp til anvende, søge og finde informationer i CBS Biblioteks mange databaser. Der er også et par videoer, om hvordan man bruger Libsearch. Hvis det ikke hjælper dig, så send en e-mail med dit spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se også Ofte stillede spørgsmål

Sidst opdateret: CBS Library // 07/06/2018