Æresalumner

Æresalumneprisen hædrer ganske særlige alumner fra CBS.

Copenhagen Business School er stolt af alle sine alumner og ønsker at vise en særlig anerkendelse over for kandidater, der på ekstraordinær vis har udmærket sig. Æresalumneprisen anerkender fremtrædende alumner, der har skabt positiv omtale af CBS, og prisen er en anerkendelse af deres værdifulde bedrifter og resultater. Modtagerne af prisen skal være alumner fra CBS, der har udmærket sig gennem deres karrierer.

Æresalumneprisen hædrer alumner, der har:

•    En grad fra Copenhagen Business School
•    Bidraget positivt til det danske og/eller internationale samfund
•    Engageret sig i CBS efter dimissionen
•    En professionel og anerkendelsesværdig karriere i den offentlige eller private sektor

Titlen som Æresalumne tildeles af CBS.

Følgende alumner er blevet udnævnt som Æresalumner:

2017: Claus Meyer

Æresalumne Claus Meyer, 2017
Claus Meyer modtager prisen som Æresalumne 2017. (Foto: Thomas Grøndahl)

Claus Meyer er en succesfuld entreprenør, der har udmærket sig ved at gøre sin passion til sin profession og opnået gennemslagskraft. Claus Meyer har haft en bemærkelsesværdig karriere, og har bygget ikke bare én, men mange virksomheder op og skabt mange arbejdspladser. Med mad og madlavning som sine primære platforme har han bidraget til samfundet, også til samfundets svageste, og derudover er han en af hovedmændene bag det verdenskendte nye Nordiske køkken.

Claus Meyer har engageret sig i Copenhagen Business School på forskellige måder, ikke mindst ved at dele sine erfaringer og viden som adjungeret professor.

Læs et portræt af Claus Meyer og lær om Meyer og æresalumneprisen på CBS.

2014: Andreas Nicolaisen

Æresalumne Andreas Nicolaisen, 2014
Andreas Nicolaisen blev tildelt titlen som Æresalumne i 2014. (Foto: Bjarke MacCarthy)

Andreas Nicolaisen, Ridder af Dannebrog, blev tildelt titlen som Æresalumne for sit bidrag til revisionsområdet og for sit velgørende arbejde, der har været yderst værdifuldt for CBS. Han har været formand for Foreningen for Unge Handelsmænds Uddannelse (nu: DSEB), Censorkorpset for Universiteternes Erhvervsøkonomiske Uddannelser og for Boligfonden, m.m.

Læs portræt af Andreas Nicolaisen og se hans CV.
 

Sidst opdateret: Alumni // 17/03/2017