Center for Ejerledede Virksomheder

Nyhedsbreve

Center for Ejerledede Virksomheder udgiver ca. et nyhedsbrev i kvartalet - herunder kan du tilmelde dig som nyhedsbrevsmodtager samt læse CEVs tidligere udsendte nyhedsbreve.

Nyhedsbreve 2020
CEV udsender fremover sit nyhedsbrev under navnet 'Ejerlederen'. 
Her kan du læse det første af slagsen. Rigtig god læselyst.

2. nyhedsbrev fra 'Ejerlederen' er nu online!
Klik her for at læse med.  

Ejerlederens 3. nyhedsbrev er klar! Læs med her

Det 4. nyhedsbrev fra Ejerlederen er live og kan læses lige her. Rigtig god læselyst!

Ejerlederen 5. nyhedsbrev er landet. Læs med her
 
Nyhedsbreve 2019
Tilmelding til iLead er nu åben!
Læs nyhedsbrev fra december. 

Få værktøjer og anbefalinger til et godt ejerskifte! Vi har samlet 5 års arbejde i én guide
Læs nyhedsbrev fra oktober

Center for Ejerledede Virksomheder udgiver to nye forskningsrapporter Bestyrelser i ejerledede virksomheder og Ejerledelse og medarbejder fastholdelse.
Læs nyhedsbrev fra oktober

Center for Ejerledede Virksomheder har udviklet et digitalt benchmarkingværktøj til inspiration for fastsættelse af bestyrelseshonorar i ejerledede virksomheder. 
Læs nyhedsbrev fra august. 

Grundet stor interesse udbyder vi nu også en Ejerskiftebarometer-workshop i Vejle d. 30 august. 
Læs mere herom i nyhedsbrev fra juli. 

Vi inviterer til workshop i Ejerskiftebarometeret d. 27 august i København. 
Læs nyhedsbrev fra juli her. 

Se eller gense oplæg fra konference d. 4 juni 2019. Til konferencen offentliggjorde vi vores to sidste forskningsrapporter - Rapport 6: De markedsmæssige og institutionelle udfordringer ved ejerskift og Rapport 7: Personlig afklaring i forbindelse med ejerskifte.
Læs nyhedsbrev fra juni her

Ny forskning fra Center for Ejerlede Virksomheder afdækker de personlige udfordringer ved ejerskifte og viser at mange udfordringer faktisk kan tackles, inden de udvikler sig til barrierer, der forhindrer eller forsinker ejerskifte. 
Læs nyhedsbrev fra maj her

Kom med, når vi inviterer dig til en eftermiddag i ejerlederens tegn til konferencen Stærkere lederskab & bedre ejerskifte den 4. juni 2019, hvor vi bl.a. præsenterer nyeste forskning samt vores nye værktøj til personlig afklaring ved ejerskifte.
Læs nyhedsbrev fra april her
Nyhedsbreve 2018
Læs om højdepunkterne fra vores konference i samarbejde med Dansk Industri om ejerledelse og orientér dig om kommende events på CBS. 
Læs nyhedsbrev fra maj her

Vi inviterer til workshop i Ejerstrategi-kortet og giver en forsmag til vores 5. forskningsrapport - Ejerledelse i Danmark: De personlige og familiemæssige udfordringer ved ejerskifte
Læs nyhedsbrev fra juni her

Læs mere om vores digitale ledelsesudviklingsforløb "iLEAD" her.
Læs nyhedsbrev fra november her

En julehilsen, en julegave og et kig på vores planer for det kommende år.
Læs nyhedsbrev fra december her
Nyhedsbreve 2017
CEVs første nyhedsbrev i det nye år omhandler højdepunkter fra det foregående år, samt giver et indblik i nye, spændende initiativer for det kommende. God læselyst!
Læs nyhedsbrev fra januar her

I august måneds nyhedsbrev inviterer vi til to spændende arrangementer, der kan gøre dig klogere på ledelse og entreprenørskab - Industriens Fonds konference om Nye Ledelsesprincipper den 29. august. og CBS Business Connect konferencen den 6. september.
Læs nyhedsbrev fra august her

I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på vores 4. forskningsrapport, som omhandler 'det gode ejerskifte', og på CBS Business Connect konferencen 'Ledelse af Entreprenørskab', som løb af stablen d. 6 september.
Læs nyhedsbrev fra november her

Nyhedsbreve 2016
I dette års første nyhedsbrev offentliggør vi årets ejerledelseskonference som afholdes d. 15. april, samt giver dig en opdatering på de ting, der er sket i centeret det seneste stykke tid.
Læs nyhedsbrev fra januar her

I april måneds nyhedsbrev tilbyder vi ejerledere at deltage i et 3-dages forløb med fokus på strategi, ejerskab og ejerskifte, præsenterer rapport 2 "De økonomiske konsekvenser af et ejerskifte i Danmark" og takker for en spændende konference.
Læs nyhedsbrev fra april her

Vi er stolte af endelig at kunne præsentere vores nye online værktøj til benchmarking af ejerledede virksomheder "Ejerstrategi-kortet". Læs mere om det i dette nyhedsbrev.
Læs nyhedsbrev fra december her

Nyhedsbreve 2015
I nyhedsbrevet fra marts måned 2015 kan du læse om "Ejerledelse - Nu og for fremtiden" konferencen samt den nye forskningsrapport om dansk ejerledelse.
Læs nyhedsbrev fra marts her

I nyhedsbrevet fra august måned 2015 kan du læse om udgivelsen af pixi-rapporten 'Ejerledelse - nu og for fremtiden', CEVs bidrag til TV-serien 'Det bliver i familien' samt et nyt værktøj til benchmarking af virksomheders automatisering.
Læs nyhedsbrev fra august her
 
Nyhedsbreve 2014
I nyhedsbrevet fra december måned 2014 kan du læse om centeret; dets oprettelse, forskning og samarbejdspartnere samt den kommende konference "Ejerledelse - Nu og for fremtiden".

Læs nyhedsbrevet her

 

Sidst opdateret: Centre for Owner-Managed Businesses // 18/06/2020