Center for Ejerledede Virksomheder

Nyhedsbreve

Center for Ejerledede Virksomheder udgiver ca. et nyhedsbrev i kvartalet - herunder kan du tilmelde dig som nyhedsbrevsmodtager samt læse CEVs tidligere udsendte nyhedsbreve.

Nyhedsbrev november 2017
I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på vores 4. forskningsrapport, som omhandler 'det gode ejerskifte', og på CBS Business Connect konferencen 'Ledelse af Entreprenørskab', som løb af stablen d. 6 september.

Læs nyhedsbrevet her
Nyhedsbrev august 2017
I dette nyhedsbrev inviterer vi til to spændende arrangementer, der kan gøre dig klogere på ledelse og entreprenørskab - Industriens Fonds konference om Nye Ledelsesprincipper den 29. august. og CBS Business Connect konferencen den 6. september.

Læs nyhedsbrevet her
Nyhedsbrev januar 2017
CEVs første nyhedsbrev i det nye år omhandler højdepunkter fra det foregående år, samt giver et indblik i nye, spændende initiativer for det kommende. God læselyst!

Læs nyhedsbrevet her
Nyhedsbrev december 2016
Vi er stolte af endelig at kunne præsentere vores nye online værktøj til benchmarking af ejerledede virksomheder "Ejerstrategi-kortet". Læs mere om det i dette nyhedsbrev.

Læs nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev april 2016

I denne måneds nyhedsbrev tilbyder vi ejerledere at deltage i et 3-dages forløb med fokus på strategi, ejerskab og ejerskifte, præsenterer rapport 2 "De økonomiske konsekvenser af et ejerskifte i Danmark" og takker for en spændende konference.

Læs nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev januar 2016
I dette års første nyhedsbrev offentliggør vi årets ejerledelseskonference som afholdes d. 15. april, samt giver dig en opdatering på de ting, der er sket i centeret det seneste stykke tid.

Læs nyhedsbrevet her
 
Nyhedsbrev august 2015 
I nyhedsbrevet fra august måned 2015 kan du læse om udgivelsen af pixi-rapporten 'Ejerledelse - nu og for fremtiden', CEVs bidrag til TV-serien 'Det bliver i familien' samt et nyt værktøj til benchmarking af virksomheders automatisering.

Læs nyhedsbrevet her
 
Nyhedsbrev marts 2015
I nyhedsbrevet fra marts måned 2015 kan du læse om "Ejerledelse - Nu og for fremtiden" konferencen samt den nye forskningsrapport om dansk ejerledelse.

Læs nyhedsbrevet her
Nyhedsbrev december 2014
I nyhedsbrevet fra december måned 2014 kan du læse om centeret; dets oprettelse, forskning og samarbejdspartnere samt den kommende konference "Ejerledelse - Nu og for fremtiden".

Læs nyhedsbrevet her

 

Sidst opdateret: Centre for Owner-Managed Businesses // 16/11/2017