Om CBS

Privatlivspolitik og cookies


 

Oversigt:

  1. Dataansvarlig
  2. Formålet med behandlingen
  3. Kategorier af personoplysninger
  4. Grundlaget for behandlingen af personoplysninger
  5. Opbevaring af personoplysninger
  6. Hvad er cookies?
  7. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  8. Hvad bruges cookies til på cbs.dk?
  9. Hvorfor informerer Copenhagen Business School om dette?
  10. Kontakt vedrørende personoplysninger
  11. Dine rettigheder

1. Dataansvarlig
Dette website udbydes af:
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 3815
E-mail: cbs@cbs.dk
(”CBS”)

2. Formålet med behandlingen
Når du besøger cbs.dk, behandler CBS personoplysninger om dig med det følgende formål:

  1. At du får vist websitet korrekt
  2. At optimere og forbedre websitet på baggrund af brugernes adfærd på websitet
  3. Hvis du har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve eller informationsmateriale, at du modtager de nyhedsbreve og det informationsmateriale, som du har givet samtykke til.

3. Kategorier af personoplysninger
Når du besøger cbs.dk, behandler CBS følgende kategorier af personoplysninger:

  1. Navn, adresse, email
  2. IP-adresser

4. Grundlaget for behandling af personoplysninger
Grundlaget for at behandle de personoplysninger, som indsamles på cbs.dk, er dit samtykke, som du til enhver tid kan trække tilbage. Se i øvrigt mere under afsnittet ”Dine rettigheder” nedenfor.

5. Opbevaring af personoplysninger
Oplysninger, der indsamles på baggrund af dit samtykke, vil blive opbevaret, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Oplysninger, der indsamles, og som alene vedrører visningen af cbs.dk, vil blive slettet, når du forlader websitet.

6. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

7. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser
Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser
Vejledning i at slette cookies på Opera browser
Vejledning i at slette cookies på Safari browser
Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere)
Vejledning i at slette cookies på iPad, iPhone, iPod touch
Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner
Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone 7

8. Hvad bruges cookies til på cbs.dk?

  1. Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer eks. om du har accepteret cookies eller ej.
  2. Trafikmåling og besøgsstatistik, som vi primært bruger til at forbedre websidens indhold og navigation. Vi bruger egne cookies samt Google Analytics. Der registreres kun anonyme informationer og vi har ikke interesse i hvordan du specifikt bruger vores websider. Vi er udelukkende interesseret i overordnede adfærdsmønstre såsom hvor mange der besøger en given side i en given periode, hvor trafikken kommer fra, hvilken type af enhed der bruges, osv.
  3. Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering på andre websider, eks. bannerannoncering på andre websites. Her bruger vi bl.a. Facebook, LinkedIn og AdWords.
  4. Vi bruger også tredjeparts services fra f.eks. Google og Hotjar. Tredjepart modtager i den forbindelse information om din browser, IP-adresse og de sider, du besøger på cbs.dk. Er du samtidig med dit besøg logget ind på Google, kan disse data kobles med din profil på denne tjeneste. Dette ligger uden for CBS’ kontrol og er derfor udelukkende et forhold mellem dig og tredjepart.

9. Hvorfor informerer Copenhagen Business School om dette?
Cookies bruges til at indsamle oplysninger om internetbrugeres adfærd. Selvom dette oftest sker for at give brugeren en bedre oplevelse eller er teknisk nødvendigt for at benytte en løsning, skal brugeren informeres om, at cookien sættes samt have mulighed for at undgå, at det sker fremover.

Alle danske netsteder er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på slutbrugerens terminaludstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med "Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr", som er en del af et EU-direktiv om beskyttelse af privatlivets fred i elektronisk kommunikation.

Bekendtgørelsen kan findes på retsinformation.dk

10. Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger eller dine rettigheder i henhold til databeskyttelsesforordningen, skal du rette henvendelse på dpo@cbs.dk.

11. Dine rettigheder
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis det viser sig, at de personoplysninger, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget. Hvis der er uenighed om, hvorvidt personoplysninger er urigtige, har du ret til at blokere for behandlingen af personoplysningerne, indtil det er afklaret om personoplysningerne er urigtige eller ej.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Det påvirker ikke behandlingen af personoplysningerne indtil du tilbagekaldte dit samtykke, men betyder, at CBS ikke må behandle personoplysningerne efter det tidspunkt. Hvis du har tilbagekaldt dit samtykke, har du ret til at få slettet de personoplysninger, som CBS behandler om dig på baggrund af samtykket.

Du har desuden ret til at modtage de personoplysninger, som CBS behandler om dig på baggrund af samtykket i en struktureret form, og i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Du har ret til at få CBS til at videregive personoplysningerne til en anden dataansvarlig.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet:
Borgergade 28, 5.
1300 København K
dt@datatilsynet.dk

Disse betingelser er senest opdateret den 24. maj 2018.

Sidst opdateret: Communications // 12/07/2018