Startup Leadership Summit

The Startup Leadership Summit gav unikke indsigter i verdenen af startup ledelse gennem en række talere med praktisk og forskningsmæssig baggrund. Uanset om du deltog i begivenheden eller blot er nysgerrig på begivenheden, kan du lære mere om de vigtigste pointer ved at læse nedenfor!

Torsdag, 16 november, 2023 - 15:00 to 18:30

Spændende viden om ledelse af startups og scaleups på The Startup Leadership Summit!

Arrangementet samlede et bredt publikum af ledelseseksperter, forskere, erhvervsfolk og ledere fra startup miljøet for at diskutere, hvordan iværksættere kan gå fra rollen som stifter til leder, der bedst muligt kan arbejde med både organisatorisk og økonomisk vækst.

Talerne inkluderede både praktikere med hands-on erfaring fra start-up-økosystemet og ledelsesforskere fra CBS.

Mercedes Delgado, lektor på CBS, leverede en indsigtsfuld keynote om hendes ledelsesforskning. Merccedes fremhævede vigtigheden af ikke kun at definere en forretningsstrategi, men også at vælge etiske og værdimæssige grundprincipper for sin opstartsvirksomhed. Hendes præsentation blev efterfulgt af en livlig diskussion, modereret af Eric Guthey - en anden anerkendt ledelsesforsker på CBS.

Den efterfølgende paneldebat med Mathias Horn, Katrine Lee Larsen, Cathrine K. Reimann og Jonas Gyalokay blev faciliteret af Pernille Brun og gav en unik mulighed for at se ledelsesforskning udfolde sig gennem personlige vidnesbyrd fra iværksætternes liv. Panelet gav et indblik i, hvad autentisk ledelse handler om - ikke mindst med vigtige indsigter om, hvordan rollen som stifter og passioneret leder kan presse dig over kanten - og hvordan du vender tilbage på ledelsessporet med strategier ikke kun for forretningen, men også for din mentale sundhed.

Som afslutning deltog David Heinemeier Hansson fra den amerikanske vestkyst i en samtale med Mia Jung Elmertoft. Emnet var, hvad vi kan lære om ledelse fra dårlige ledere, og titlen på David's seneste bog It Doesn't Have to Be Crazy at Work siger meget om indholdet af hans passionerede indlæg.

Læs mere om arrangementet herunder og hold øje med næste Startup Leadership Summit !

https://billetto.dk/e/startup-leadership-summit-billetter-883549

Sidst opdateret: CBS Leadership Centre // 09/01/2024