Deltag i digitalt ledelsesudviklingsforløb

Tilmeldingen til vores app-baserede ledelsesudviklingsforløb ”iLEAD” er netop åbnet. Læs mere om det her.

ilead_billede.png
22/11/2018

Første iLEAD-forløb er afsluttet. Næste iLEAD-forløb starter i 2020 - skriv dig op her, hvis du ønsker at modtage nyheder fra iLEAD om et nyt forløb og andre aktiviteter.

Brug mindst ti minutter i en app hver dag i otte uger og bliv en bedre leder. Lyder det for nemt til at være sandt? Ikke nødvendigvis. Center for Ejerledede Virksomheder er gået sammen med forskere fra KU og Aarhus Universitet om et forskningsprojekt, der bygger på udviklingen af en ledelsesudviklings-app, som endelig er ved at være klar.

iLEAD app’en henvender sig til ledere i små- og mellemstore virksomheder med mellem 10-250 ansatte. Lederen, der skal have ledelsesansvar for mindst 5 personer, arbejder med app’en i mindst ti minutter hver dag. I app’en vælges ét ud af fire mål, som lederen vil forbedre: styrke anvendelsen af menneskelige ressourcer, styrke anvendelsen af data og information, forbedring af det interne samarbejde eller optimering af arbejdsgange i virksomheden. Ved hjælp af bl.a. podcasts, videoer og refleksionsopgaver, arbejder lederen med sit mål på daglig basis, og træningen bliver på den måde bragt ind i virksomheden. ”Vores intention med et ledelsesudviklingsværktøj som app’en er, at SMV’ledere skal have mulighed for at lave den primære træning i virksomheden” siger Anne Bøllingtoft, lektor ved Institut for virksomhedsledelse på Aarhus Universitet, som er en af forskerne bag projektet.

Leder af Center for Ejerledede Virksomheder, Niels Westergård-Nielsen, mener også, at netop fleksibiliteten ved app’en er vigtig. ”Ideen er, at lederne skal bruge cirka 10 minutter om dagen på app’en. Det, man lærer, skal bruges lige med det samme – og så giver man også feedback via app’en. Det kan være meget svært for ledere at have tid at sætte sig ind på skolebænken, fordi de har travlt. Nu vil vi prøve med nye midler at se, om vi kan nå dem med en app, som de kan anvende direkte i deres virksomhed,” siger Niels ­Westergård-Nielsen.

Forløbet starter i marts eller maj 2019 afhængig af hvilken holdstart, man kommer på. Forløbet er gratis, fordi det er en del af et forskningsprojekt. Deltagende leder og mindst 5 af dennes medarbejdere skal forvente at besvare et spørgeskema, før under og efter forløbet. Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig eller læs mere på www.ilead.digital

 

Sidst opdateret: Centre for Owner-Managed Businesses // 08/10/2019