Team


Rob Gleasure

Rob Gleasure er lektor ved Institut for Digitalisering på Copenhagen Business School. Han modtog sin ph.d. fra University College Cork i 2013, og hans interesser omfatter crowds/online communities, distribueret samarbejde, design og neuroIS. Rob anvender en række kvalitative og kvantitative metoder og er især interesseret i at udforske, hvordan systemer kan designes til at udnytte intuition og interpersonel læring til socialt gode.
E-mail: rg.digi@cbs.dk

Andreas Blicher

Andreas Blicher er adjunkt ved Institut for Digitalisering på Copenhagen Business School. Han har en ph.d. i psykologi fra Københavns Universitet. Hans nuværende forskning undersøger samspillet mellem informationssystemer og emotioner ved hjælp af eye tracking, biosensorer og virtual reality. Han arbejder også på studier, der relaterer til digital transformation af arbejde og digitale platforme, samt mere specifikke emner som privatliv, cybersikkerhed og online altruisme.
E-mail: abs.digi@cbs.dk

Maylis Saigot

Maylis Saigot er ph.d.-stipendiat ved Institut for Digitalisering på Copenhagen Business School. Hendes nuværende forskning fokuserer på fremkomsten af kollektive stemninger under online teamsamarbejde og de teknologiske funktioner, der medierer dette fænomen. Hun bruger en række forskellige forskningsmetoder, herunder laboratorie- og onlineeksperimenter. Mere bredt omfatter hendes interesser teamsamarbejde, neuroIS, organisatorisk UX og designvidenskab.
E-mail: msa.digi@cbs.dk

Ioanna Constantiou

Ioanna Constantiou er professor med særlige ansvarsområder ved Institut for Digitalisering på Copenhagen Business School. Hendes primære forskningsområder er big data og strategifremstilling i de digitale miljøer, forretningsanalyse og organisatorisk beslutningstagning, deleøkonomi, nye forretningsmodeller og socioøkonomiske påvirkninger, brugeradfærd på digitale produkt- og servicemarkeder og strategifremstilling i digitale økosystemer og platforme.
E-mail: ic.digi@cbs.dk

Tawfiq Alashoor

Tawfiq Alashoor er adjunkt ved Institut for Digitalisering på Copenhagen Business School. Han koncentrerer sin forskning om privatlivsbeslutninger og cybersikkerhed. Ved at bruge laboratorie- og onlineadfærdseksperimenter giver han værdifuld indsigt til enkeltpersoner, organisationer og politiske beslutningstagere om effektiv privatlivspraksis. Hans akademiske bidrag sigter mod at forbedre personlige og organisatoriske privatlivsprotokoller i et stadig mere sammenkoblet digitalt landskab.
E-mail: ta.digi@cbs.dk

Angela Kensy Tziatziou

Angela Kensy Tziatziou er forsknings- og undervisningsassistent ved Institut for Digitalisering og kandidatstuderende i Administration & E-Business ved Copenhagen Business School. Hendes forskning i Neuromarketing omfatter ansigtskodning (AU'er) og kvantificering af annoncers effektivitet. I øjeblikket assisterer hun under forsøgsprocedurer med brug af biosensorer og eye tracking. Hendes interesser omfatter at analysere og fortolke menneskelig adfærd, at udføre forskning og finde ud af, hvordan neurovidenskab generelt kan tjene samfundet.
E-mail: aukt.digi@cbs.dk

Sidst opdateret: Department of Digitalization // 22/08/2023