Forskning i ejerledelse hjælper danske revisorer

Nyheder

FSR - danske revisorer sætter i deres medlemsmagasin Signatur spot på Center for Ejerledede Virksomheder. I juni 2015 udgaven af magasinet understreges det, at centerets forskning og værktøjer skaber nye og forbedrede rammer for langsigtet planlægning og afklaringen af ejerskab i virksomhederne.

 
21/05/2015

Som en pålidelig og fortrolig rådgiver, spiller revisor en afgørende rolle, når danske virksomheder står over for et ejerskifte. Men forud for selve ejerskiftet, ligger et omfattende arbejde med at forberede den enkelte virksomhed til det kommende skifte af ejerskab.

Denne forberedelse sætter Professor ved Insead Morten Bennedsen og direktør for Industriens Fond Mads Lebech fokus på, i artiklen Revisor er ikke bare revisor. I artiklen der indgår i maj udgaven af Signatur beskriver forfatterne, hvordan Center for Ejerledede Virksomheders forskning og værktøjer, kan være med til at understøtte dette forberedende arbejde.

Centerets viden og værktøjer kan ifølge forfatterne skabe et rammeværk for, hvordan ejerledere og revisorer sammen kan langsigtsplanlægge og fremadrettet understøtte udvikling og vækst i virksomhederne.

Du kan her læse artiklen eller hente den i PDF iconpdf format

Sidst opdateret: Centre for Owner-Managed Businesses // 17/12/2017