Fyraftensseminar: Offentlige private partnerskaber – Erfaringer fra Canada

Igennem det sidste årti er markedet for offentlige-private partnerskaber (OPP) i Canada blevet et af de mest aktive og attraktive i verden. Larry Blain vil diskutere udviklingen af dette marked og forskellige succesfaktorer samt hvilken gavn Canada har haft af OPP. Han vil også fokusere på tilgangen til OPP i British Columbia og hvilken rolle Partnership BC spiller.

 
Wednesday, September 4, 2013 - 16:00 to 18:00

Larry Blain vil diskutere udviklingen af markedet for OPP i Canada. Dette marked har udviklet sig meget igennem det sidste årti og er blevet et af de mest aktive og attraktive i verden. Hr. Blain vil også fokusere på tilgangen til OPP i British Columbia og hvilken rolle Partnership BC spiller.

I dag er Larry Blain konsulent og direktør. Nuværende bestyrelsesposter inkluderer Bestyrelsesformand for Partnership BC; Direktør for Transportation Investment Corporation; Direktør for UBC Investment Management Trust; Formand for Powerex; og Medlem af UBC Dean of Arts Advisory Board.

Tidligere har Hr. Blain været chef og administrerende direktør for Partnership BC. Under Hr. Blains lederskab deltog Partnerhip BC i mere end 35 partnership projekter med en investeringsværdi på mere end $12 milliarder, hvoraf $4,5 milliarder var privat kapital. Før sin tid i Partnership BC var Hr. Blain investment banker hos Pemberton Securities, der senere er blevet til RBC Capital Markets. Over en 20-årig periode var han ansvarlig for den overordnede dækning af betydeligt store virksomheder og regeringer i det vestlige Canada med specialisering i offentlig finansiering og finansiering af infrastruktur.  

Tidligere har Hr. Blain været økonom hos Bank of Canada og direktør for Central Borrowing hos British Columbia Finansministerium. Hr. Blain har desuden en Ph.D. i økonomi fra University of British Columbia. Larry sidder også på BC Hydros bestyrelse indtil udgangen af 2013.

Program:
16.00-16.05: Velkommen ved Professor Christina Tvarnø, Juridisk Institut
16.05-16.55: Oplæg af Larry Blain
16.55-17.30: Q&A
17.30-18.00: Reception

Tilmelding foregår via: publicprivateplatform@cbs.dk

 

The page was last edited by: Public-Private Platform // 12/17/2017