Studentermedhjælper til Center for Corporate Governance på CBS

Center for Corporate Governance (CCG) søger en dygtig forskningsassistent. Vi søger en person, der kan arbejde med data og statistik, men med tilstrækkelig fleksibilitet til at indgå i andre løbende opgaver i forbindelse med forskning og formidling.

07/08/2018

Center for Corporate Governance (CCG) søger en dygtig forskningsassistent. Vi søger en person, der kan arbejde med data og statistik, men med tilstrækkelig fleksibilitet til at indgå i andre løbende opgaver i forbindelse med forskning og formidling. Humoristisk sans ingen hindring. Det er en fordel at være interesseret i samfundsforhold og erhvervsliv. Du skal blandt andet bistå forskningsprojektet ’De danske erhvervsdrivende fonde’, som du kan læse mere om på projektets hjemmeside www.tifp.dk.

CCG anses som et af de førende forskningscentre i Europa inden for Corporate Governance, som omhandler principper for god selskabsledelse. Centeret fremmer et forskningsmiljø, hvor viden om selskabsledelse udvikles og udveksles på tværs af områder både globalt og lokalt. Du vil derfor komme til at arbejde på en spændende og international arbejdsplads, hvor fagligheden er i højsædet, www.cbs.dk/center-corporate-governance
 

Om dig
Arbejdet vil hovedsageligt bestå i at lave kvantitativt arbejde. Det er derfor et ”must”, at du er fortrolig med behandling af kvantitative data og statistik. Derudover lægger vi vægt på, at du er god til at organisere og formidle viden og resultater. Du er systematisk og omhyggelig og har stærke IT-kundskaber og et indgående kendskab til Stata eller SAS.
 

Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden forventes at være på omkring 15-20 timer ugentligt, som er fordelt på 2 faste dage - ellers efter behov og når nødvendigt. Vi yder gensidig fleksibilitet, hvor vi planlægger efter travlhed med mulighed for tilpasning specielt i eksamensperioder. 
Lønnen følger den gældende overenskomst for studentermedhjælpere. Send venligst ansøgning, CV og karakterudskrift senest d. 7. september 2018 til ccg.int@cbs.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

For yderligere information om jobbet kan Charlotte Brendstrup Simonsen kontaktes på cbsi.int@cbs.dk