Konference om ejerledelse: Ejerledelse – Stærkere lederskab & bedre ejerskifte

Kom med når Center for Ejerledede Virksomheder byder velkommen til årets konference om ejerledelse den 4. juni 2019, kl. 14.00-18.00

02/05/2019

Ejerledelse – Stærkere lederskab & bedre ejerskifte

Tirsdag den 4. juni kl. 14-18 (inkl. networking)

Ejerlederens rolle i virksomheden er noget helt specielt. Forskning viser, at der er en række styrker forbundet med den tætte relation mellem leder og virksomhed i de ejerledede virksomheder. Men der er også udfordringer. Center for Ejerledede Virksomheder sætter på årets konference fokus på ejerlederens ledelse og personlige afklaring i forbindelse med ejerskifte.

Vi stiller skarpt på ejerlederens tilknytning til virksomheden, og hvad det betyder for rollen som leder. Og så ser vi nærmere på de personlige barrierer,  som ejerleder kan opleve i forbindelse med planlægning af ejerskiftet.

Vi præsenterer vores nyeste forskning på området og introducerer værktøjet Ejerskiftebarometeret, som kan hjælpe ejerledere med at blive afklaret om egen tilknytning til virksomheden og komme godt i gang med ejerskifte.          

Både ejerledere, rådgivere og forskere vil være til stede for at diskutere nyeste forskning og brugen af viden og værktøjer til ledelse og personlig afklaring for ejerlederen.

Tilmelding:

Tillmeld dig inden den 28. maj
Det er gratis at deltage. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser

Program:
Download  PROGRAM her

Tid og sted:
Den 4. juni 2019 kl. 14-18 (inkl. networking)
Ovnhallen, Porcelænshaven 20
Copenhagen Business School
2000 Frederiksberg

 
Sidst opdateret: Centre for Owner-Managed Businesses // 08/10/2019