Ph.d. dimittend-ceremoni og vidensmesse

Copenhagen Business School afholder for første gang et dimmitend arrangement for at fejre de seneste Ph.d-dimittender og deres bidrag til videnskaben.

Fredag, 23 september, 2016 - 13:00 to 18:00

PhD Graduation Ceremony

I år byder CBS for første gang til Ph.d. dimittend-ceremoni for at fejre de Ph.d.-alumner, der har modtaget deres Ph.d-grad i 2013-2016, samt for at fejre deres bidrag til videnskaben. Som del af dette arrangement vil CBS Ph.d. Programmerne arrangere en Ph.d. Vidensmesse fra kl. 13:00 til 14:00, som vil fungere som et interaktivt og livligt vidensarrangement, hvor Ph.d.erne vil fremvise deres nyeste resultater, oplevelser, bedrifter og innovationer. Programmet for den festlige dag sikrer, at du kan møde og netværke med Ph.d.erne og andre alumner.   
 

Ved vidensmessen vil du blive introduceret til den seneste forskning fra CBS, blandt andet emner som:

  • Forretningsudviklingens rolle i organisatoriske miljøer
  • Vigtigheden af social- og miljørapportering
  • Internationaliseringen af virksomheder fra ”emerging markets”
  • Udviklingen af markeder for vindenergi
  • Udviklingen af globalt lederskab og en global tankegang


 

For Ph.d.-dimittender

Ph.d. dimittend-ceremoni

CBS er for første gang vært ved en Ph.d. dimittend-ceremoni med det formål at fejre dit bidrag til videnskaben, samt for at fejre Ph.d-modtagerne fra CBS fra 2013-2016. En række talere vil tale til arrangementet. Dimittend-ceremonien giver dig muligheden for at skabe kontakt til andre Ph.d. alumner og møde andre CBS alumner. Derudover kan du præsentere dit forskningsprojekt til erhvervslivet til ”Ph.d. Vidensmessen”. Vær venligst opmærksom på, at alle Ph.d.-dimittender fra 2013-2016 forventes at bære dimittendkapper. Du kan enten købe eller leje en dimittendkappe – giv venligst besked til Ph.d. Programmerne på phdgraduation@cbs.dk, hvad du vælger.

Ph.d. vidensmesse

Du er også inviteret til at deltage i Ph.d. Vidensmessen. Fremstillingsmåden bliver et plakatafsnit, som viser resultaterne af udvalgte Ph.d.-projekter. Hvis du er interesseret i at deltage i udstillingen med dit eget Ph.d.-projekt, bedes du sende en e-mail til Ph.d. Programmerne på phdgraduation@cbs.dk. Husk at tilføje en A4 version af din plakat. Udvalgte plakater vil efterfølgende blive printet af Ph.d. Dimittend Komiteen i forbindelse med forberedelsen af udstillingen til Vidensmessen.
Spørgsmål? Send venligst en e-mail til phdgraduation@cbs.dk.

Program:

13:00 Ph.d Vidensmesse og let frokost
14:00 Velkomst af Forskningsdekan Peter Møllgaard, Copenhagen Business School
14:15 Ph.d dimittend-ceremoni
16:00 Reception og networking
18:00 Slut
 

Tilmelding:

Tilmelding: Hvis du er interesseret i at deltage i dimittend-ceremonien og vidensmessen, kan du tilmelde dig ved at sende en e-mail til Ph.d Programmerne på pdhgraduation@cbs.dk. Oplys dit navn, antallet af gæster du medbringer, om du vil leje/købe en dimmitendkappe og hvis du ønsker at deltage i Vidensmessen, kan du vedhæfte din Ph.d. projektplakat. Du bedes tilmelde dig senest den 31. august 2016.
Medbring en gæst: Du er meget velkommen til at medbringe op til 10 gæster.
Vært: CBS Ph.d Programmerne er vært for dette event. Kontakt Ph.d. Programmerne på phdgraduation@cbs.dk, hvis du har spørgsmål.

For CBS alumner og undervisere

CBS er for første gang vært ved en Ph.d. dimittend-ceremoni, hvor Ph.d.-modtagerne fra CBS og deres bidrag til videnskaben vil blive fejret. Du er inviteret til fejringen af Ph.d.-dimittenderne fra 2013-2016. Til dimittend-ceremonien vil du få muligheden for at møde og netværke med de nyeste Ph.d.-dimittender, CBS Business Partners, videnskabelige medarbejdere og alumner mens du lærer mere om den seneste forskning fra CBS. Derudover vil der blive serveret lækker mad og drikkevarer.

Ph.d. Vidensmesse

Til Ph.d. Vidensmessen vil du få mulighed for at høre mere omkring Ph.d.ernes resultater og innovationer, samt lære mere om den nyeste forskning fra CBS. Ved dette arrangement kan du møde og netværke med alumner og Ph.d.-dimittender.
Spørgsmål? Send venligst en e-mail til phdgraduation@cbs.dk.

Program:

13:00 Ph.d. Vidensmesse og let frokost
14:00 Velkomst ved Forskningsdekan Peter Møllgaard, Copenhagen Business School
14:15 Ph.d. dimittend-ceremoni
16:00 Reception og networking
18:00 Slut
 

Tilmelding:

Du er velkommen til at deltage i både Vidensmessen fra kl. 13:00-14:00 og/eller Ph.d. dimittend-ceremonien fra kl. 14:00-18:00.
Tilmelding: Send en mail til Ph.d. Programmerne på phdgraduation@cbs.dk. Oplys venligst om du er interesseret i dimittend-ceremonien og/eller vidensmessen. Tilmelding senest den 9. september 2016.
Vært: CBS Ph.d. Programmerne er vært for dette arrangement. Kontakt Ph.d. Programmerne på phdgraduation@cbs.dk, hvis du har spørgsmål.

For CBS Career Partners

CBS afholder for første gang en Ph.d. dimittend-ceremoni for at fejre de Ph.d.-alumner, der har modtaget en Ph.d-grad i 2013-2016, samt for at fejre deres bidrag til videnskaben. Som del af dette arrangement vil CBS Ph.d. Programmerne arrangere en Ph.d. Vidensmesse fra kl. 13:00 til 14:00, som vil fungere som et interaktivt og livligt vidensarrangement, hvor Ph.d.erne vil fremvise deres nyeste resultater, oplevelser, bedrifter og innovationer. Til dette arrangement får du en unik mulighed for at få førstehåndserfaring med den seneste Ph.d.-forskning fra CBS.

Program:

13:00 Ph.d Vidensmesse og let frokost
14:00 Velkomst ved Forskningsdekan Peter Møllgaard, Copenhagen Business School
14:15 Ph.d. dimittend-ceremoni
16:00 Reception og networking
18:00 Slut
 

Tilmelding:

Tilmelding: Send en mail til Ph.d. Programmerne på phdgraduation@cbs.dk. Oplys venligst om du er interesseret i dimittend-ceremonien og/eller vidensmessen. Oplys desuden venligst jeres virksomhedsnavn og antallet af gæster. Tilmelding senest den 9. september 2016.
Medbring en gæst: Du er velkommen til at dele denne invitation med dine kolleger. Som CBS Career Partner er I velkomne til at medbringe op til 5 gæster.
Vært: CBS Ph.d. Programmerne er vært for denne event. Kontakt Ph.d. Programmerne på phdgraduation@cbs.dk, hvis du har spørgsmål.

Er du interesseret i at tage en Ph.d.?

Ph.d. Vidensmesse – En fejring af viden og vidensdeling

Overvejer du at tage en Ph.d. på CBS?
Har du spørgsmål omkring adgangskrav eller karrieremuligheder efter din Ph.d. fra CBS?
Har du brug for mere information om mulighederne for finansiering?

Vidensmessen er en del af dimittend-arrangementet for Ph.d.-dimittender fra 2013-2016. Mød og netværk med Ph.d.-dimittender, CBS Ph.d. Programmernes medarbejdere og lær mere omkring den viden, der er blevet produceret på CBS de seneste tre år. Derudover får du rig mulighed for at møde andre alumner og videnskabelige medarbejdere fra CBS over lækker mad og drikke.  

Program:

13:00 Ph.d Vidensmesse og let frokost
14:00 Velkomst ved Forskningsdekan Peter Møllgaard, Copenhagen Business School
14:15 Ph.d. dimittend-ceremoni
16:00 Reception og networking
18:00 Slut

Tilmelding:

Dato og tid: 23. september 2016, kl. 13:00 til 18:00 (Vidensmessen er fra kl. 13:00 til 14:00). Du er velkommen til at deltage i begge arrangementer eller bare et enkelt.
Sted: Copenhagen Business School, Ovnhallen, Porcelænshaven 20, stueplan, 2000 Frederiksberg.
Tilmelding: Tilmelding per e-mail til PhD Programmerne på phdgraduation@cbs.dk. Tilmelding senest den 9. september 2016.
Vært: CBS Ph.d. Programmerne er vært for denne event. Kontakt Ph.d. Programmerne på phdgraduation@cbs.dk, hvis du har spørgsmål.


Praktisk information:

Dato og tid: 23. september, 13:00-18:00 (Vidensmessen finder sted fra kl. 13:00 til 14:00 og inkluderer en let frokost)
Sted: Copenhagen Business School, Ovnhallen, Porcelænshaven 20, stueplan, 2000 Frederiksberg. Se oversigt over campus.
Parkering: Der er to timers gratis parkering på Frederiksberg. Se parkeringsinformation.
Pris: Arrangementet er gratis.
Sprog: Arrangementet vil foregå på engelsk.
Spørgsmål eller afmelding? Du er velkommen til at kontakte Ph.d. Programmerne på phdgraduation@cbs.dk eller CBS Alumni kontoret på alumni@cbs.dk.

Sidst opdateret: Alumni // 17/12/2017