Rabatter

CBS tilbyder en række særlige tilbud.

Academic Books
Som CBS alumne kan du få 12 % rabat på alle bøger samt 5 % rabat på alle e-bøger hos academicbooks.dk (ud fra Academic Books’ almindelige udsalgspriser). Når en bog er udbudt til en studiepris, som er mindre end prisen, du ville kunne opnå med alumnerabatten, vil du altid få bogen til den mindste pris.

Academic Books tilbyder levering med posten til en reduceret pris på 20 kr. Bestillinger kan også afhentes i Academic Books' butikker.

Sådan bestiller du
For at opnå rabatten skal du oprette dig som bruger og indtaste en rabatkode i feltet ”Virksomhedskode”. Hvis du ikke har modtaget en kode, kan du kontakte os og nævne dit fulde navn, fødselsdag og dit CBS-brugernavn, hvis du husker det, så hjælper vi dig.

Opret dig som bruger her

Alumni teamet er underbemandet i øjeblikket. Som resultat, vil vi verificere din alumne status og besvare emails to gange årligt. Vi vil derfor besvare emails i 2021. 

The Economist
Som CBS-alumne kan du spare 20 % af den normale abonnementspris på The Economist. Du vil også modtage en kopi af Intelligent Life, Economists magasin, der udkommer hver anden måned.

Abonnementer (12 uger eller 1 år) er tilgængelige alene på tryk, alene digitalt, eller som en trykt og digital pakke.

Når du foretager din ordre, skal du huske at skrive "CBS alumni" under "place of study/teaching"-feltet samt oplyse, hvad du studerede.

Dette tilbud er gyldigt i det europæiske fastland, Mellemøsten og Afrika.

Klik her for mere information og bestilling af abonnement

Forlaget Andersen
Alumner får 25 % rabat på erhvervshåndbøger fra Forlaget Andersen.

Erhvervshåndbøgerne er på dansk og behandler emner, som er relevante for daglig ledelse og ekspertise i private virksomheder, organisationer og institutioner. Artiklerne er skrevet af erfarne praktikere og forskere.

Forlaget Andersen tilbyder erhvervshåndbøger inden for følgende områder:
•    Løn og personalegoder
•    Moms   
•    Regnskab
•    HR-jura
•    Selskabsskat
•    Social ansvarlighed    
•    Risk Management
•    Visionær ledelse   
•    Klimaledelse
•    Kommunikationshåndbogen
•    Grøn lov og praksis

Med hver håndbog følger et årligt abonnement, der opdaterer indholdet med de nyeste cases, metoder og teorier fire gange om året. Håndbøgerne er tilgængelige både som trykte og onlineversioner.  

Læs mere om håndbøgerne og priser her

Hvordan bestiller jeg erhvervshåndbøgerne
Kontakt Forlaget Andersen på mail@forlagetandersen.dk og få 25 % i rabat
Bog hos Forlaget Underskoven

Som CBS Alumni har du mulighed for at få 30% rabat på bogen "Lars Rohde - Økonomen der forandrede Danmark" ved bestilling gennem dette link: https://butik.underskoven.dk/lars-rohde.html

Skriv til alumni@cbs.dk med dit brugernavn, fulde navn og fødselsdato for at få tilsendt en rabatkode.

 

Sidst opdateret: Alumni // 21/11/2023