• 19.09.2019

Med egne ord - Yotvat Rieder Aviram, Worldwide Communications Manager, HP, Graphics Printing

For Yotvat Rieder Aviram er den mindre oplagte vej ofte den mest interessante vej at tage. Yotvat ankom først til Danmark som backpacker, senere som udvekslingsstudent og sidst som fuldtidsstuderende på International Business-studiet på CBS. Det, der var tænkt som et kort eventyr blev til ni år i Danmark. Nu er hun tilbage i Tel Aviv, men engagerer sig stadig i CBS som mentor for nuværende studerende i CBS Mentor Programme.
  • 19.06.2019

Med egne ord – Anders Dons, Nordic CEO for Deloitte og CBS Æresalumne 2019

Anders Dons har hele tre uddannelser fra CBS i rygsækken, hvor han sideløbende med studierne gjorde en blændende karriere i revisions- og rådgivningskoncernen Deloitte. I dag er han partner og CEO for Deloitte i Norden, far til fem børn og udnævnt CBS Æresalumne 2019, blandt andet på grund af sit stærke fokus på bæredygtighed og diversitet.
  • 19.06.2019

Anbefalet sommerlæsning 2019

For mange af os er sommerferien tiden, hvor man endelig får tid til at læse bøger. Derfor har CBS Alumni endnu en gang bedt tre fremtrædende CBS-forskere foreslå lidt faglig eller bare berigende sommerlæsning. Læs her, hvad institutleder Helle Zinner, professor Dan Käremann og Ph.d.-stipendiat Thomas Burø anbefaler.
  • 17.06.2019

Ansvarlig ledelse og brobygning: Højdepunkter fra Alumni Day 2019

Årets Alumni Day bød på faglige input over temaet “Responsible leadership of the future”, CBS’ nye rektors første tale til alumner, overrækkelse af årets Æresalumnepris, paneldebat og ikke mindst en masse glade og engagerede alumner, hvoraf en gruppe deltagere havde taget hele vejen fra USA i anledning af deres jubilæum.
  • 15.05.2019

Congratulations on handing in your thesis: you did it!

Congratulations on handing in your thesis. Soon you will graduate and become an alum. Get a brief overview on how to get off to a good start for your job search as a soon-to-be graduate and a recent graduate from CBS.
  • 12.03.2019

”Det er stort, når et fællesskab, man er stolt af, er stolt af én.”

CBS’ Æresalumne 2019 er Anders Vad Dons, Partner og Nordic CEO for Deloitte og cand.merc.aud. fra CBS. Den 52-årige erhvervsspids bliver udnævnt på baggrund af sin anerkendelsesværdige karriere, men det skyldes også hans engagement i og bidrag til samfundet og erhvervslivet både personligt og gennem Deloitte.
  • 11.03.2019

Opgør med ligestillingsmyten i Danmark

På Kvindernes internationale kampdag introducerede CBS i samarbejde med KVINFO det innovative GenderLAB for at finde nye løsninger på ligestillingsproblemerne. Den 2. april kan du være med til at finde løsningerne ved det næste GenderLAB ved Nordic Gender Equality Workshops.
  • 11.03.2019

Med egne ord – Per Holten-Andersen, tidligere CBS rektor og skovmand

En HD i Finansiering og Kreditvæsen skulle vise sig at være en afgørende faktor for Per Holten-Andersen, da han i 2012 blev rektor for CBS. Nu har han givet stafetten videre og er fratrådt sin stilling til fordel for friheden til selv at kunne disponere og prioritere sin tid – først og fremmest til familien – men også til tre bestyrelsesposter og et større stykke skov i USA (Oregon), som han købte for over 30 år siden.
  • 18.12.2018

Dit eksamensbevis er et stempel for livet – er rankings vigtige?

CBS er lige sprunget 18 pladser op i Financial Times European Business School Rankings og er ifølge Financial Times nu placeret som nummer 33 blandt de bedste business schools i Europa. Det universitet, man tog sin uddannelse på, følger alumner som et stempel resten af deres karriere. Det er uddannelsesdekan Gregor Hallfs opfattelse, at alumner og CBS tilsammen fastholder og udbygger universitetets omdømme.