• 13.06.2018

Det havde CBS Alumni Day 2018 at byde på

Der var glade gensyn med gode kollegaer fra studietiden. Der var speed networking med nye bekendtskaber. Der var festlig faglighed i form af indsigt i årets æresalumne, Lise Kingos tanker om at være en ’change agent’ og ikke mindst fire faglige indslag med det bedste og mest tidsaktuelle, CBS’ forskere kan byde på. Her er nogle af de oplevelser, du muligvis gik glip af. (Fotos: Bjarke MacCarthy)
  • 13.06.2018

Anbefalet sommerlæsning 2018

For mange af os er sommerferien tiden, hvor man endelig får tid til at læse bøger. Derfor har CBS Alumni endnu en gang bedt tre fremtrædende CBS-forskere foreslå lidt faglig eller bare berigende sommerlæsning. Læs her, hvad CBS' nye uddannelsesdekan Gregor Halff, lektor Sara Louise Muhr og Lektor Niels Thyge Thygesen anbefaler.
  • 23.04.2018

Hvert tredje unge Talent 100 toptalent er igen CBS-alumne

En tredjedel af årets talenter var igen CBS-alumner, da Berlingske Business kårede 100+1 talenter på CBS den 19. april. +1 fordi Berlingske Business selv havde udpeget landets yngste borgmester som et ekstra talent i deres årlige Talent 100-magasin.
  • 19.04.2018

Med egne ord – iværksætter Mathilde Kjærgaard Jakobsen

Mathilde Kjærgaard Jakobsen forlod en succesfuld karriere for at realisere sine drømme og etablere egen virksomhed. Ansættelser i Mærsk og Coloplast gav hende uvurderlig forretningsforståelse og international erhvervserfaring. Det modnede hende og gav hende i sidste ende fundamentet til at kunne bygge flere virksomheder op fra bunden. En af dem, Fresh.Land, modtog Iværksætterprisen på Frederiksberg i 2018 og er blevet nævnt i Forbes. Mathilde er også kåret til ’Women of the Decade in Startups’ af Women Economic Forum (WEF).
  • 19.04.2018

#JegVilKæmpeFor – ligestilling og diversitet i ledelse

”#JegVilKæmpeFor ... at mine børn ikke behøver forklare deres børn behovet for ligestilling som andet end en historisk trivialitet.” Det var blot et af de mange tweets fra det 500 deltager store event ved kvindernes internationale kampdag på CBS, der mundede ud i et fælles manifest om kvinder og ledelse.
  • 21.02.2018

Hvorfor 46 CBS-alumner ‘giver det videre’ som mentorer

En af de mange måder, CBS’ alumner involverer sig i CBS på, er ved at være mentor i CBS’ mentorprogram. Hen over fem vintermåneder mødes de og diskuterer karriere med en gruppe engagerede studerende. Det får de studerende – ud fra alle tilbagemeldinger at dømme – rigtig meget ud af. Men hvad får mentorerne ud af engagementet? Vi har spurgt fire af dem.
  • 21.02.2018

Med egne ord: CEO & Executive Director Lise Kingo

Lise Kingo lagde en HD-uddannelse fra CBS oveni to humanistiske bachelorer og endte på direktionsgangen i Novo Nordisk som koncerndirektør for Corporate Relations. I dag er hun CEO og Executive Director for United Nations Global Compact, der skal udvikle, implementere og udbrede ansvarlig virksomhedsdrift i henhold til ti universelt accepterede principper inden for menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og antikorruption – og CBS’ nyeste Æresalumne.
  • 19.02.2018

Lise Kingo – forretningskvinde af sind og humanist af hjerte

CBS har udnævnt Lise Kingo – CEO og Executive Director af United Nations Global Compact, tidligere koncerndirektør i Novo Nordisk og HD fra CBS i 1992 – til årets Æresalumne 2018. Lise Kingo tildeles hædersbevisningen på grund af hendes ledelsesværdier og virke inden for Corporate Social Responsibility gennem hendes flotte karriere, der har gjort hende til rollemodel som dansker i en international topstilling.
  • 11.12.2017

Anbefalet julelæsning 2017

For mange af os er ferierne det eneste perioder, hvor man endelig får tid til at læse bøger. Derfor har CBS Alumni endnu en gang bedt tre fremtrædende CBS-forskere foreslå lidt faglig og fornøjelig julelæsning. Læs her hvad professor i finansøkonomi Lasse Heje Pedersen, professor i strategisk HRM Dana Minbaeva og professor (mso) i organisatorisk filosofi Bent Meier Sørensen anbefaler.