• 11.10.2018

Hvis samfundet skal bæredygtigt gennem den digitale transformation

Digitalisering er blevet så gennemsyrende, at det skal hentes in i kernen af stort set alle studieprogrammer samt alle virksomheder, dette med fokus på evner snarere end kompetencer. Dette var kun en af mange ’take-aways’ fra årets CBS Business Connect event i Porcelænshaven onsdag den 10. oktober.
  • 10.09.2018

Hvordan kommer vi bæredygtigt igennem digitale transformationer?

Vi kommer aldrig i nærheden af at opleve en vildere digital transformation end den, vi oplever lige nu – siges der. CBS tager emnet op ved et CBS Business Connect event den 10. oktober. Vi har talt med to af paneldeltagerne – en forsker og en tech-investor – for at illustrere bredden af de synspunkter og betragtninger, begivenheden vil byde på.
  • 10.09.2018

Offentlig værdiskabelse – en ny måde at lede på?

Effektivitet kan ikke være målet, men en del af midlet til at nå målet. Og målet må tage udgangspunkt i, hvordan en organisation skaber værdi i samfundet, mener CBS-professor og studieleder på Master of Public Governance, Anne Reff Pedersen. Temaet for årets MPG-konference tirsdag den 25. september på Nationalmuseet er offentlig værdiskabelse og mulighederne i begrebet ’public value’ som ny ledelsesvej.

Med egne ord – Marc Skriver-Bayer, toptalent i Q8

På ti år er Marc Skriver-Bayer gået fra at være kontorelev til at være PA for den administrerede direktør i Q8. Straks, han havde afleveret sin HD-hovedopgave, blev han som 25-årig prikket til at være Chief Controller for OK-Q8 i Sverige med ledelsesansvar for et controller team, og i april blev han udvalgt som en af Berlingskes Talent 100-profiler.
  • 07.09.2018

Involver dig i CBS: Bliv censor i Censorkorpset for Erhvervsøkonomi

Som alumne fra CBS har du mulighed for at involvere dig i CBS som f.eks. censor. De erhvervsøkonomiske universitetsuddannelser har stor faglig spændvidde og udbydes på de danske universiteter. Lige nu søger Censorkorpset for Erhvervsøkonomi aftagercensorer.
  • 13.06.2018

Det havde CBS Alumni Day 2018 at byde på

Der var glade gensyn med gode kollegaer fra studietiden. Der var speed networking med nye bekendtskaber. Der var festlig faglighed i form af indsigt i årets æresalumne, Lise Kingos tanker om at være en ’change agent’ og ikke mindst fire faglige indslag med det bedste og mest tidsaktuelle, CBS’ forskere kan byde på. Her er nogle af de oplevelser, du muligvis gik glip af. (Fotos: Bjarke MacCarthy)
  • 13.06.2018

Anbefalet sommerlæsning 2018

For mange af os er sommerferien tiden, hvor man endelig får tid til at læse bøger. Derfor har CBS Alumni endnu en gang bedt tre fremtrædende CBS-forskere foreslå lidt faglig eller bare berigende sommerlæsning. Læs her, hvad CBS' nye uddannelsesdekan Gregor Halff, lektor Sara Louise Muhr og Lektor Niels Thyge Thygesen anbefaler.
  • 23.04.2018

Hvert tredje unge Talent 100 toptalent er igen CBS-alumne

En tredjedel af årets talenter var igen CBS-alumner, da Berlingske Business kårede 100+1 talenter på CBS den 19. april. +1 fordi Berlingske Business selv havde udpeget landets yngste borgmester som et ekstra talent i deres årlige Talent 100-magasin.
  • 19.04.2018

Med egne ord – iværksætter Mathilde Kjærgaard Jakobsen

Mathilde Kjærgaard Jakobsen forlod en succesfuld karriere for at realisere sine drømme og etablere egen virksomhed. Ansættelser i Mærsk og Coloplast gav hende uvurderlig forretningsforståelse og international erhvervserfaring. Det modnede hende og gav hende i sidste ende fundamentet til at kunne bygge flere virksomheder op fra bunden. En af dem, Fresh.Land, modtog Iværksætterprisen på Frederiksberg i 2018 og er blevet nævnt i Forbes. Mathilde er også kåret til ’Women of the Decade in Startups’ af Women Economic Forum (WEF).