Nyheder


 
 • 15.05.2019

  Congratulations on handing in your thesis: you did it!

  Congratulations on handing in your thesis. Soon you will graduate and become an alum. Get a brief overview on how to get off to a good start for your job search as a soon-to-be graduate and a recent graduate from CBS.
 • 12.03.2019

  ”Det er stort, når et fællesskab, man er stolt af, er stolt af én.”

  CBS’ Æresalumne 2019 er Anders Vad Dons, Partner og Nordic CEO for Deloitte og cand.merc.aud. fra CBS. Den 52-årige erhvervsspids bliver udnævnt på baggrund af sin anerkendelsesværdige karriere, men det skyldes også hans engagement i og bidrag til samfundet og erhvervslivet både personligt og gennem Deloitte.
 • 11.03.2019

  Opgør med ligestillingsmyten i Danmark

  På Kvindernes internationale kampdag introducerede CBS i samarbejde med KVINFO det innovative GenderLAB for at finde nye løsninger på ligestillingsproblemerne. Den 2. april kan du være med til at finde løsningerne ved det næste GenderLAB ved Nordic Gender Equality Workshops.
 • 11.03.2019

  Med egne ord – Per Holten-Andersen, tidligere CBS rektor og skovmand

  En HD i Finansiering og Kreditvæsen skulle vise sig at være en afgørende faktor for Per Holten-Andersen, da han i 2012 blev rektor for CBS. Nu har han givet stafetten videre og er fratrådt sin stilling til fordel for friheden til selv at kunne disponere og prioritere sin tid – først og fremmest til familien – men også til tre bestyrelsesposter og et større stykke skov i USA (Oregon), som han købte for over 30 år siden.
 • 18.12.2018

  Dit eksamensbevis er et stempel for livet – er rankings vigtige?

  CBS er lige sprunget 18 pladser op i Financial Times European Business School Rankings og er ifølge Financial Times nu placeret som nummer 33 blandt de bedste business schools i Europa. Det universitet, man tog sin uddannelse på, følger alumner som et stempel resten af deres karriere. Det er uddannelsesdekan Gregor Hallfs opfattelse, at alumner og CBS tilsammen fastholder og udbygger universitetets omdømme.
 • 17.12.2018

  Med egne ord – Jens Romundstad, en mand med styr på Fakta

  CBS over tre omgange gik fra fest, farver og motorcykel til ambitiøs og målrettet indsats hen mod det ledelsesansvar, han i dag bestrider som salgsdirektør for Fakta. Engang var han kendt i medierne som reality-stjernen Biker Jens – der i bund og grund var et vel gennemtænkt produkt. I dag er han kendt som ”Danmarks Mest Socialt Ansvarlige Erhvervsleder”, noget han har fået tildelt CSR People æresprisen for – især på grund af Faktas ’Klar til Start’ initiativ, som er et uddannelses- og træningsforløb for unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse, der munder ud i et job for de unge, der gennemfører forløbet.
 • 17.12.2018

  Anbefalet julelæsning 2018

  For mange af os er ferierne de eneste perioder, hvor man endelig får tid til at læse bøger. Derfor har CBS Alumni endnu en gang bedt tre fremtrædende CBS-forskere foreslå lidt faglig og fornøjelig julelæsning. Læs her, hvad forskningsdekan Søren Hvidkjær, professor Louise Mors samt lektor og Academic Director Birthe Larsen anbefaler.
 • 05.11.2018

  Vær med når CBS lancerer tre nye forskningsplatforme

  CBS har etableret tre nye Business in Society forskningsplatforme, der tager nogle af samfundets vigtigste udfordringer op: ulighed, diversitet og digitale transformationer. Formålet er at generere kvalificeret viden til de højaktuelle debatter og beslutninger, som samfundsudviklingen kræver på de tre fokusområder. De tre platforme holder fælles lancerings-event på mandag den 12. november – EU-kommissær Margrethe Vestager er ’keynote’, og interesserede alumner er mere end velkomne til at deltage.
 • 05.11.2018

  Collective Intelligence – CBS på vej mod det næste ’nye sort’

  CBS’ Collective Intelligence Unit forsker inden for et område, som erhvervslivet kun lige er begyndt at få øjnene op for og se et potentiale i både nationalt og globalt. Med fokus på emner som ’Collective Intelligence’, ’the wisdom of crowds’ og med stærke bånd til forskningen inden for ’Computer-Human Interaction’ har forskningsenheden meget hurtigt fået en central plads blandt den globale elite af forskere og policy-makers inden for science and technology.
 • 05.11.2018

  Med egne ord – Mia Negru, bæredygtig iværksætter

  CRO Mia Negru er MSc i International Business and Politics fra 2016 og sammen med sin søster medstifter af 2030 Builders – en opstartsvirksomhed der hjælper andre virksomheder med at tjene penge, spare penge og have gennemslagskraft samtidig med, at de realiserer FN's 17 bæredygtige udviklingsmål inden 2030. Den 35-årige rumæner kom til Danmark efter at være gået ned med egen virksomhed i Rumænien under finanskrisen og besluttede sig for at føje en erhvervsgrad til sine to rumænske bachelorgrader – en i Jura og en i International Relations and European Studies – og hendes postgraduate diplom i International Law, for at hun kunne bygget en virksomhed op på den rigtige måde.

Sider