Love Suits Everyone – CBS til Copenhagen Pride 2017

CBS’ første institutionelle deltagelse i Copenhagen Pride fik stor tilslutning. Cirka 350 CBS’ere – forskere, administrativt personale, studerende og alumner – gik med i selve optoget, og CBS’ere blandt publikum, der så Pride feste forbi, leverede stor opbakning og stolthed over CBS.

Med egne ord: Peter Wagner, Microsoft’s salgschef i Øst-USA

Peter Wagner kombinerede sin kandidatgrad i datalogi fra København Universitet med en HD i Organisation og Ledelse fra CBS. Kombinationen førte til en imponerende karriere i den danske software-branche og i sidste ende til Microsoft i USA.
  • 04.09.2017

Udvekslings-alumne spillede da capo på CBS’ store piano

Da Jesse Schwartz var på udveksling på CBS i 2008 øvede han før – og nogle gange efter – timerne på det store piano, der står i SPs.01, det største auditorium på Solbjerg Plads. I dag er han en semiprofessionel pianist der rejser verden rundt, bor i sin kuffert og fjern-arbejder for en tech-virksomhed i San Francisco.

Lokale CBS’ere til 100-års reception i Atlanta

CBS’ rektor har længe haft ambitioner om at mødes og tale med flere CBS-alumner i udlandet. Det greb han chancen for ved at invitere lokale alumner til CBS’ 100-års jubilæumsreception i Atlanta.
  • 21.06.2017

Anbefalet sommerlæsning 2017

For mange af os er sommerferien tiden, hvor man endelig får tid til at læse bøger. Derfor har CBS Alumni endnu en gang bedt tre fremtrædende CBS-forskere foreslå lidt faglig sommerlæsning. Læs her, hvad CBS' forskningsdekan Peter Møllgaard, professor i finansiering Davis Lando og professor og studieleder Christina Tvarnø anbefaler.
  • 20.06.2017

CBS Business Connect konference om Ledelse af entreprenørskab

Alumnerne er en af CBS’ vigtigste kontaktflader til erhvervslivet og vores helt centrale gruppe samarbejdspartnere, når det handler om at engagere eksterne undervisere, gæsteforelæsere, mentorer og medlemmer af aftagerpaneler. Derfor står de også højt på listen af indbudte til de første CBS Business Connect paneldebatter den 6. september.
  • 17.05.2017

CBS søger mentorer til relanceret Career Academy

CBS søger motiverede mentorer til CBS Career Academy, et karriereudviklingsprogram for 1. års kandidatstuderende. Interesseret i at give noget af din viden og erfaring videre til den næste generation? Læs mere på www.cbs.dk/mentor.
  • 01.05.2017

Hvert tredje unge toptalent var igen i år CBS-alumne

CBS var – i anledning af 100 års jubilæet – vært for Berlingske Business’ Talent 100 2017 konference, så torsdag eftermiddag den 27. april var Ovnhallen i Porcelænshaven fyldt med 100 stolte talenter og deres pårørende samt arrangører fra både Berlingske og CBS. Dagens budskab: med stort talent følger stort ansvar.
  • 01.05.2017

Innovativ begyndelse på CBS’ nye Roundtable-koncept

Hvad kan man få ud af at sætte 16 erfarne praktikere – erhvervsledere fra relevante funktioner i forskellige brancher – sammen med 16 CBS-forskere inden for et givet forskningsfelt og bede dem diskutere et relevant og aktuelt emne i nogle timer? Det gjorde CBS sine første erfaringer med tirsdag den 21. marts, da det eksklusive CBS Roundtable-koncept blev lanceret.