Bliv mentor

CBS Mentoring Programme giver hvert år op til 400 studerende på tværs af alle CBS-uddannelser mulighed for et års mentorforløb. Som alumne har du mulighed for at blive mentor på CBS og være med til at udvikle den kommende generation samtidig med at du selv udvikler dig med opgaven.

Bliv mentor
Foto: Bjarke MacCarthy

Den traditionelle måde at drive og organisere forretning på er under forandring, og organisationer bliver i langt højere grad mere digitaliseret. Måden hvorpå man fagligt sparrer med den studerende må derfor også tilpasses, så de reflekterer nutidens trends og aspekter af vores samfund i dag, hvori vi lever, arbejder og driver forretning. CBS Mentoring Programme er mere end blot et traditionelt mentorprogram. Vi søger engagerede alumner og virksomhedsrepræsentanter fra hele verden, der ønsker at blive en del af mentorprogrammet og som ønsker at sparre med den næste generation af studerende og hjælpe dem med at forberede sig til et arbejdsmarked i hurtig forandring.

CBS Mentoring Programme giver dig mulighed for, at:

  • Engagere dig med kandidatstuderende og 3. års bachelorstuderende fra CBS
  • Deltage i mentorprogrammet uanset hvor du befinder dig i verden
  • Bidrage med din erhvervserfaring og branchekendskab  
  • Blive en del af et fagligt netværk med mulighed for at deltage i workshops og faglige arrangementer med fokus på digitalisering, disruptiv innovation, socialt ansvar og fremtidens organisation

Mentorprogrammet 2019/20

Der er nu lukket for ansøgninger for mentorprogrammet 2019/2020 

Registrer dig med CBS Alumni og bliv orienteret om næste optag

Læs mere og se Mentorteamet 2019/2020 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til programmet eller til din rolle som mentor er du meget velkommen til at kontakte os på cbsmentor@cbs.dk.

Bliv inspireret og få indsigt i tidligere alumners erfaringer: ”Hvorfor 46 CBS-alumner ‘giver det videre’ som mentorer”

 

Sidst opdateret: Alumni // 09/03/2020