Det sker på CBS i november

November måned byder på en række spændende arrangementer. Vær med, når CBS åbner nyt forskningscenter om infrastruktur og energi. Du har også mulighed for at høre om de økonomiske effekter ved klimaforandringer, og hvordan man kan lave bæredygtig ledelse.

31/10/2019

Photo

Boglancering: Et nyt perspektiv på en digital verden

Fredag d. 1 november 2019, 15:30-17:30, Råvarebygningen, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

Hvad sker der med mennesker, organisationer og vores samfund, når digitale teknologier gør alt synligt? Professor mso på CBS, Mikkel Flyverbom, giver i sin nye bog ”The Digital Prism: Transparency and Managed Visibilities in a Datafied World” et nyt perspektiv på tech-firmaer, gennemsigtighed og synlighed i en digital, dataficeret verden.

Dette kan du høre meget mere om til en bogreception på CBS, hvor Mikkel Flyverbom vil give en kort præsentation af bogen. Derudover er Ida Auken, Imran Rashid, Kim Escherich og Orit Halpern inviteret til at diskutere bogens pointer. Alt dette afsluttes med en reception.

Tilmeld dig her
Læs mere her
 

Photo
Foto: Shutterstock

Kom til workshop om klimaforandringer og ulighed

Torsdag d. 7. november 2019 kl. 8:45 til fredag d. 8. november 2019 kl. 13:00

CBS Inequality Platform afholder en workshop om de økonomiske effekter ved klimaforandringer og miljøpolitik som for eksempel klimaskatter – og hvordan begge dele påvirker ulighed. Der vil også være en paneldebat med bl.a. spørgsmål om, hvordan klimapolitik bør designes.

Læs mere, og se programmet for workshoppen her


Photo

Invitation til Niels Åkerstrøms boglancering og reception

Tirsdag d. 12 november 2019, 13:30-17:00, Porcelænshaven 18B (lokale 1.154), 2000 Frederiksberg

Vær med til Niels Åkerstrøms boglancering, der bliver fejret med en reception d. 12. november på CBS. Niels Åkerstrøm Andersen har netop skrevet bogen ”Form og medie”, og du har muligheden for at være med, når han præsenterer nogle af bogens hovedpointer.

Læs mere her
Tilmeld dig her: cc.mpp@cbs.dk
 

Photo
Foto: Shutterstock

Seminar med Camelia M. Kuhnen: ‘Expectations, Uncertainty and Household Economic Behavior’

Fredag 15. november 2019, 11:00-12:15, Solbjerg Plads 3, SPso3, 2000 Frederiksberg

CBS’ Institut for Finansiering afholder et seminar om hvordan socio-økonomiske parametre påvirker amerikanernes opfattelse af personlig økonomi. Professor i finansiering, Camelia M. Kuhnen, Kenan Flagler Business School, vil tale om betydningen af husholdningernes forskellige opfattelser af privatøkonomi.

Læs artiklen her
Læs mere her
 

CSEI

CBS åbner nyt forskningscenter om infrastruktur og energi

Mandag d. 18. november 2019, 15:30-17:30, Porcelænshaven 22, PHRS20, 2000 Frederiksberg

Mandag d. 18. november vil CBS’ rektor, Nikolaj Malchow-Møller, åbne det nye forskningscenter; Copenhagen School of Energy Infrastructure (CSEI), der er en del af Institut for Økonomi. Klimaforandringer og grøn omstilling er muligvis den største udfordring nogensinde – derfor håber CBS, at centeret vil bidrage med forskning og ny viden om energiøkonomi og infrastruktur, der kan være til gavn for samfundet Åbningsceremonien begynder kl. 15.30 med spændende oplæg fra forskellige talere.

Tilmeld dig her
Læs mere her 
 

Photo
Foto: Shutterstock

Fake news er en af vor tids mest kritiske udfordringer – hvad gør vi?

Torsdag d. 21. november 2019, 15:00-18:00, Kilevej 14 (Ks54), 2000 Frederiksberg

Kom med, når forskningsplatformen Digital Transformations afholder seminar om fake news og disses konsekvenser for troen på velfungerende medier i et moderne demokrati. På seminaret vil forskere sammen med computerlingvister, økonomer og andre praktiserende belyse fake news og udvikle strategier til at adressere dem i fremtiden.

Læs mere om dagens program, og tilmeld dig her
 

match_night_grafics
Grafik: CBS Business

CBS Match Night!

Tirsdag d. 26. november 2019, 15:30-17:30, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

Mangler du et job? Kom til CBS Match Night, hvor vi byder studerende, nyuddannede og alumner velkommen.
Du vil få mulighed for at tale med virksomhedsrepræsentanter og nogle af CBS Growth Partners, som alle er på jagt efter en ny kollega. Virksomhederne vil tilbyde forskellige jobmuligheder, og du vil få en unik mulighed for at netværke med potentielle fremtidige arbejdsgivere.

Tilmeld dig arrangementet her
 

Sidst opdateret: Communications // 12/11/2019