Mød vores partnere

CBS er kontaktfladen for de formelle erhvervssamarbejder, der understøtter CBS’ vedvarende kontakt til og relevans for erhvervslivet, den offentlige sektor og den plurale sektor til gavn for alle parter.

 

CBS Partner logoer

CBS Partners 2020
CBS Partners 2020

Partnerskaber

For at dække de fleste behov har vi udviklet fire forskellige partnerskabsmodeller for forskellige typer virksomheder og organisationer. Hensigten er, at virksomheder og organisationer kan indgå netop de samarbejder, der er værdifulde for dem ved at have en struktureret adgang til vores studerende, vores forskning og vores studieprogrammer:

Et Corporate Partnership er et eksklusivt samarbejde med virksomheder og organisationer, der engagerer sig i CBS på flere forskellige niveauer, spændende fra forskning over uddannelse til karrieresamarbejder.

Et Collaboration Partnership er for virksomheder, der ønsker at etablere nære relationer med CBS og har et stærkt behov for at komme i kontakt med de studerendes talentmasse. Samarbejdet med vores Collaboration Partners er et stærkt, gensidigt forhold baseret på skræddersyede løsninger.

Et Growth Partnership er beregnet på at styrke CBS’ samarbejde med små og mellemstore virksomheder samt lovende opstartsvirksomheder. Vi tilbyder adgang til CBS’ studerende og forskere med henblik på at skabe varige og nyttegivende relationer.

Et Network Partnership er målrettet fagforeninger og a-kasser, der ønsker at understøtte CBS’ studerende og nye dimittender i overgangen fra studierne til det professionelle arbejdsmarked.


Bliv partner

Hent brochuren og læs mere her

For mere information kontakt: cbsbusiness@cbs.dk 
 

Employer Branding

I CBS bygger vi bro mellem de studerende og deres kommende arbejdsgivere. Vi samarbejder med virksomheder om karriererelaterede aktiviteter, der klæder CBS-studerende bedre på til deres fremtidige karriere. Samtidig giver vi virksomhederne mulighed for at øge deres synlighed over for og komme i kontakt med CBS’ studerende.

Vi tilbyder vi en bred pallette af rekrutterings- og employer branding-produkter; lige fra deltagelse i Career Fair, der finder sted to gange årligt, til afholdelse af virksomheds-events på CBS eller hos virksomheden selv, til logoeksponering på CBS’ auditorier, campus- stande og meget, meget mere.

Kontakt os på cbsbusiness@cbs.dk og download vores brochure her

Går jeres behov mere i retning af rekruttering her og nu, kan I læse mere her

Sidst opdateret: CBS Business // 15/02/2021