Data-Driven Innovation - Bogpræsentation

Bogpræsentation på CBS - FREDAG 8. Oktober 2021, kl. 14-16 i SPs16

Fredag, 8 oktober, 2021 - 14:00 to 16:00

data-driven innovation

Adjungeret professor Michael Moesgaard Andersen og professor Torben Pedersen har netop udgivet en bog med deres bud på data-driven innovation.

Vi benytter denne anledning til at indbyde dig til en event, hvor vi sætter fokus på, hvordan data, digitalisering og kunstig intelligens spiller sammen med innovation: Er det noget, der vil lette adgangen til og brugen af innovation, og kommer innovation og strategi til at spille sammen på en ny måde?

Vi har sammensat et program, der kommer hele vejen rundt om emnet med både virksomhedseksempler, akademisk debat og nysgerrighed om emnet.

Vi starter kl. 14, hvor Michael Moesgaard Andersen fortæller om hovedkonklusionerne i bogen. Derefter følger to oplæg fra virksomheder, som arbejder med disse problem-stillinger til daglig. CEO Claus Rydkjær, Capgemini Danmark og CEO Dennis Poulsen, Valuer, giver indblik i, hvordan de arbejder med data-driven innovation.

Herefter diskuterer et panel med professorer fra Institut for Strategy og Innovation for og imod, om kunstig intelligens fremmer innovation. To professorer (Grazia Santangelo og Johannes Luger) argumenterer imod dette, mens to professor (Christoph Grimpe og Torben Pedersen) argumenterer for dette. Dermed skulle alle argumenter komme på bordet, og du kan forme din egen mening om dette spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig til denne event, hvor vi slutter af med et godt glas vin og finger-food.

Du kan læse mere og tilmelde dig her
 

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 05/10/2021