Skal det offentlige være mere privat? Kom til debat på Folkemødet

Private virksomheder løser flere og flere offentlige opgaver. Er det en god idé? Vil du f.eks. have dine forældre på et privat plejehjem? Kom og hør praktikere og eksperter bekræfte eller punktere gængse fordomme om offentlig-privat samarbejde. OPS forfriskninger serveres: Ost - Pinot noir - Sodavand

 
Saturday, June 15, 2013 - 17:15 to 18:45

 

Private virksomheder løser flere og flere offentlige opgaver. Er det en god idé? Vil du f.eks. have dine forældre på et privat plejehjem? Kom og hør praktikere og eksperter bekræfte eller punktere gængse fordomme om offentlig-privat samarbejde.

OPS forfriskninger serveres: Ost - Pinot noir - Sodavand

Debatarrangementet stiller skarpt på en række fordomme om offentlig-privat samarbejde i Danmark og undersøger: Hvad er fup, hvad er fakta, og hvad er fremtiden? Er privatansatte bedst til at slå græs, imens offentligt ansatte er bedst til at drage omsorg? Er der grænser for, hvilke offentlige opgaver private virksomheder kan løse? Skal vi generelt have mere offentlig-privat samarbejde i Danmark?

Debatten nuancerer billedet af, hvordan det offentlig-private samarbejde kan bidrage til, at de skattebetalte velfærdsopgaver løses bedst og billigst. Politisk kommentator Henrik Qvortrup styrer debatten mellem Mette Rose Skaksen, Branchedirektør i DI, Line Nørbæk, Kontorchef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og Anker Boye - en dansk borgmester med solid OPS erfaring.

 

Debatten er arrangeret og afholdes af Public-Private Platformen i samarbejde med Dansk Industri og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

The page was last edited by: Public-Private Platform // 12/17/2017