Leadership Blue Ribbon

Initiativet “Leadership Blue Ribbon” giver indblik i CBS’ vidensbase på ledelsesområdet på tværs af forsknings- og undervisningsmiljøerne. Initiativet fremhæver vores ambition om at kombinere virksomhedsøkonomi med en bred forståelse for samfundets udfordringer.

 

Dekorativt

Initiativet ”Leadership Blue Ribbon” mobiliserer og samler forsknings- og undervisningskræfterne inden for ledelsesområdet på tværs af CBS afdelinger og programmer. Metaforen ”The ribbon” – eller på dansk ”båndet” – signalerer ambitionen om at binde ting sammen ved at række ud til samfundet og inspirere til banebrydende og samskabende initiativer, der løser samfundets udfordringer og udforsker nye muligheder.

Lederskab skal forstås som en målrettet og balanceret kompetence til at realisere projekter og drive processer, der ellers ikke ville være muliggjort. Lederskab definerer retning, involverer aktører og uddeler ansvar og er derfor afgørende for at skabe værdi og velfærd i danske virksomheder og organisationer. Samfundets udfordringer og komplekse problemstillinger fordrer kompetent og ansvarsfuld ledelse på tværs af sektorer og discipliner.

Ved at kombinere virksomhedsøkonomi med en forståelse for samfundsændringer, ruster CBS fremtidens ledere til at udstikke en ny kurs og skabe ansvarlige løsninger i samarbejde med andre. ”Leadership Blue Ribbon” er en åbning ind til CBS vidensbase og programmer om lederskab. Initiativet vil samtidig fungere som et mødested for ledere og ledelsesudvikling i Danmark og internationalt.

For yderligere information kontakt  

Signe Vikkelsø ssv.ioa@cbs.dk

Sidst opdateret: Leadership Blue Ribbon // 01/07/2021