Det sker på CBS i februar

Er du nysgerrig på, hvordan skam og stress er relateret? Eller vil du blive klogere på, hvordan dit mindset har betydning for en bæredygtig fremtid? Læs mere om kommende arrangementer på CBS i februar.

31/01/2020

Shutterstock
Foto: Shutterstock

Seminar: Har du et bæredygtigt mindset?

Tirsdag d. 4. februar, kl. 09:00 – onsdag d. 5. februar, kl. 11:00, Edison House, Holmbladsgade 133, 2300 København S

I samarbejde med MediaCom og Flip Studio har CBS lanceret et analyseprojekt med fokus på bæredygtige brands. Her stiller de skarpt på kommunikationen mellem erhvervsliv og forbrugere for at kortlægge udvalgte virksomheders mindset i forhold til kunder, deres marked og de forandringer, der omgiver os.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her
 

Photo

Mød mere end 48 virksomheder på CBS til Career Fair 2020

Onsdag d. 5. februar, kl. 10:00-16:00, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

CBS Career Fair er en din mulighed for at blive inspireret og netværke i forhold til din fremtidige karriere. Her vil 48 danske og internationale virksomheder deltage, og du kan møde repræsentanter fra bl.a. Mærsk, Deloitte, Falck, Google og Novo Nordisk. I løbet af Career Fair kan du opleve 12 virksomhedspræsentationer, hvor du får indblik i virksomhedernes hverdag, kultur, og hvad de kan tilbyde dig.

Læs mere og tilmeld dig her
 

Bjarke MacCarthy
Foto: Bjarke MacCarthy

Kom til Åbent Hus for bachelor- og kandidatuddannelser


Kandidat: Torsdag d. 6. februar, kl. 10:15-16:00, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg
Bachelor: Torsdag d. 20. februar, kl. 10:45-16:45, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg


I februar holder CBS åbent hus for kandidatuddannelserne d. 6. februar og for bacheloruddannelserne d. 20. februar. Her kan du som mulig kommende bachelor- eller kandidatstuderende få mere information om de forskellige uddannelser. Samtidig kan du få svar på både faglige og sociale spørgsmål, når både studievejledere og studerende står klar med viden.

Læs mere om åbent hus for bachelorer her

Læs mere om åbent hus for kandidater her
 

Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ph.d.-forsvar: Thorben Peter Simonsen


Fredag d. 7. februar 2020, 13:00-15:00, Kilevej 14A (Ks71), 2000 Frederiksberg

Thorben Peter Simonsens ph.d.-afhandling ’The spatial organization of psychiatric practice: A situated inquiry into ‘healing architecture’ omhandler den rumlige organisering af den nutidige psykiatriske praksis og helende arkitektur i psykiatrien. Motivationen bag afhandlingen er ikke at undersøge, hvordan arkitektur og rum kan påvirke patienters helbred eller hvad helende arkitektur er eller bør være, men hvad helende arkitektur faktisk gør. Afhandlingen undersøger helende arkitektur i forhold til et psykiatrisk hospital i Slagelse, der åbnede i 2015 og er bygget med helende arkitektur som en bærende idé på baggrund af detaljeret etnografisk feltarbejde og en empirisk undersøgelse af, hvordan forholdene mellem rum og interaktion er organiseret i og igennem psykiatrisk praksis.

Læs mere her
 

Bjarke MacCarthy
Foto: Bjarke MacCarthy

International Applicant Days – for kommende bachelor- og kandidatstuderende

Kandidat: d. 7. Februar, 09:00-14:30, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg
Bachelor: d. 21. februar, 09:00-14:30, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

Overvejer du at læse en bachelor- eller kandidatuddannelse på CBS? Vil du gerne vide mere om CBS og livet som studerende i Danmark? Og vil du have mulighed for at netværke med andre fremtidige internationale studerende på CBS? Kom og vær med, når CBS afholder International Applicant Days for kommende internationale bachelor- og kandidatstuderende.

Læs mere om International Applicant Days her

Tilmeld dig her, hvis du interesseret i en kandidatuddannelse på CBS

Tilmeld dig her, hvis du er interesseret i en bacheloruddannelse på CBS
 

Shutterstock
Foto: Shutterstock

Konference om forebyggelse af stress

Onsdag d. 26. februar, kl. 13:00-16:00, Ovnhallen, Porcelænshaven 20, 2000 Frederiksberg

Vil du vide mere om, hvordan skam og stress er relateret? Og få konkrete redskaber til, hvordan du som leder eller medarbejder kan arbejde aktivt for et bedre arbejdsmiljø?
Så deltag i konferencen om forebyggelse og nye perspektiver på stress den 26. februar, hvor forskningsprojektet ”Ledelse, arbejdsfællesskaber, kerneopgave og stress” præsenteres af ph.d. og postdoc Pernille Steen Pedersen fra Institut for Ledelse, Politik og Filosofi, CBS.

Forskningsprojektet er udarbejdet i samarbejde med en række danske kommuner samt arbejdsmarkedets parter under organisationen Fremfærd.
”Hidtil har vi først haft fokus på stress, når den rammer os, men jeg mener, vi bør forebygge sygdommen gennem et godt arbejdsmiljø. Stress forekommer oftest, når der er uoverensstemmelse mellem en opgave og rammerne til at løse den. Men det kan vi faktisk gøre noget ved,” siger Pernille Steen Pedersen.

Det er gratis at deltage, og de 600 pladser bliver fordelt efter først til mølle-princippet.

Tilmelding senest 19. februar via tilmeldingslink.

Læs mere om programmet her

Sidst opdateret: Communications // 04/02/2020