CBS er med i Copenhagen 2021

CBS deltager i Copenhagen 2021, tidligere kendt som Copenhagen Pride Week, med oplæg, og vi går også med i marchen. Copenhagen 2021 afvikles i dagene fra d. 12. til d. 22. august. Læs her om, hvor du kan støde på CBS. 

05/08/2021

#LoveSuitsEveryone
 

Copenhagen 2021 samler tusindvis af danske og internationale deltagere i dagene fra d. 12.-22. august i København og Malmø om et program fuld af debatter, sport og kulturelle events. Copenhagen 2021 rummer i år både WorldPride, EuroGames med 6000 sportsdeltagere, et omfattende kunst- og kulturprogram og LGBTI+ Human Rights Forum samt 1:1 Democracy Festival, der låner fra Folkemødets åbne og publikumsinvolverende koncept.

Forskning i diversitet og mangfoldighed er et fokusområde på CBS, og derfor deltager CBS igen i år i Copenhagen 2021, hvor vi bidrager med vores forskning på området.

CBS’ forskningsplatform Diversity and Difference arbejder for at fremme og formidle forskning i diversitet og mangfoldighed. Forskningen involverer temaer som fx mangfoldighedsledelse, diversitet på arbejdspladser, migration, integration, køn og seksualitet.

CBS deltager i flere arrangementer og går også med i én af de seks WorldPride marcher, som erstatter det traditionsrige, store, samlede optog gennem København. CBS har fået tildelt 100 pladser i alt i marchen.
 
Se planen for Copenhagen 2021 her

Se, hvor CBS deltager i Copenhagen 2021 her

Meld dig til marchen her (ved flere tilmeldinger end pladser, vil du få besked via mail, hvis du er heldig at få plads)

Se en liste over CBS-forskere, der arbejder med diversitetsspørgsmål
 

#LoveSuitsEveryone #YouAreIncluded.

 

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 11/07/2023