Graduate Event: Kick-start din karriere

Vil du høre mere om graduate programmer og dine jobmuligheder som nyuddannet? Kom til Graduate Event og hør mere, mød 20 virksomheder og bliv inspireret!

Onsdag, 15 november, 2023 - 15:30 to 18:00

CBS Graduate Event 2023

Graduate Event: Kick-start din karriere 

Til dette arrangement kan du få mere at vide om graduate programmer og jobs for nyuddannede hos en række virksomheder. Du kan høre 20 virksomhedspræsentationer inden for den branche eller fagområde, som du interesserer dig for og lære mere om deres specifikke programmer og muligheder. Du får også mulighed for at få en uformel snak med virksomhedsrepræsentanter på Solbjerg Plads.

Du får her mulighed for at:

  • Finde dit næste graduate program og jobs for nyuddannede
  • Netværke med de deltagende virksomheder
  • Høre mere om dine jobmuligheder og arbejdslivet som graduate
  • Få taget et professionelt CV billede til din næste ansøgning

Mød 20 virksomheder:

Abacus Medicine, Accenture, Coloplast, Copenhagen Merchants, Danske Bank, Deloitte, Demant, EY, Hilti, INVERTO - A BCG Company, KPMG, NORTH CONSULTING, Novo Nordisk, Novozymes, PFA Pension, PwC, Skattestyrelsen, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Unilever og Ørsted.

Program 

14.30-15.30 Få taget et CV billede i stueetagen, Solbjerg Plads 
Kandidatstuderende og nyuddannede fra CBS kan få taget et professionelt billede til deres CV efter først til mølle-princippet. 

15.30-16.45 Virksomhedspræsentationer og networking med de deltagende virksomheder på Solbjerg Plads  
Hør 5 virksomhedspræsentationer, der finder sted samtidigt i SPs07, SPs08, SPs10 og SPs12 og netværk med de deltagende virksomheder i stueetagen, Solbjerg Plads.

16.45-18.00 Networking med virksomhedsrepræsentanter og få taget et CV billede på Solbjerg Plads  
Snup en let forfriskning, øv dig i at introducere dig selv til en potentiel fremtidig arbejdsgiver og tag en uformel snak med virksomhedsrepræsentanter fra de deltagende virksomheder. 

Kandidatstuderende og nyuddannede fra CBS kan få taget et professionelt billede til deres CV efter først til mølle-princippet. 

Dette arrangement er særligt relevant for kandidatstuderende og nyuddannede fra CBS. Arrangementet afholdes af CBS Careers og de deltagende CBS karrierepartnere. 

Sidst opdateret: CBS Careers // 09/11/2023